zilveren driehoek
De uitdagende driehoek
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

De uitdagende driehoek

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Kijk eens naar onze vernikkelde ijzeren waaghals. Het is sterk en veilig voor kinderen. De ringen zijn met elkaar verstrengeld en vormen een uitdaging voor de kinderen om zichzelf te bevrijden.

De uitdagingsdriehoek is een spel dat kinderen uitdaagt. Het doel van het spel is om alle uitdagingen te voltooien om zoveel mogelijk punten te winnen. De uitdagingen zijn gevarieerd en kunnen gebaseerd zijn op logica, denkvermogen, geheugen of creativiteit. Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De driehoekige puzzel!

Deze puzzel is een interessante uitdaging voor nieuwsgierige kinderen die graag uitgedaagd worden. Ze moeten hun creativiteit en gezond verstand gebruiken om zichzelf te ontwarren en de ringen te bevrijden. De uitdagende driehoek is een spel dat kinderen helpt hun fijne motoriek en coördinatie te ontwikkelen. Het doel van het spel is om de stukken in de juiste volgorde te plaatsen om een gelijkzijdige driehoek te vormen. Dit spel is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Met deze hersenkraker ontwikkelt uw kind het vermogen om de juiste manier te vinden om het probleem op te lossen.

Een innovatief en stimulerend bordspel

Challenge Triangle is een innovatief en uitdagend bordspel dat een unieke en vermakelijke spelervaring biedt voor spelers van alle leeftijden. Het spel bestaat uit een driehoekig bord, verdeeld in een aantal kleurrijke secties, en uitdagingskaarten met leuke en creatieve uitdagingen. Het doel van het spel is eenvoudig: spelers moeten verschillende uitdagingen oplossen met behulp van hun verbeelding, logica en vaardigheid. De uitdagingen kunnen gevarieerd zijn, van het oplossen van puzzels en breinbrekers tot het maken van tekeningen of constructies met alledaagse voorwerpen. Challenge Triangle kan alleen of met een groep gespeeld worden, waardoor het perfect is voor een avondje uit met vrienden of familie. Het spel is eenvoudig te begrijpen en te spelen, maar biedt ook een uitdaging die complex genoeg is om spelers urenlang geïnteresseerd te houden.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.