Beschilderbare houten puzzel van het menselijk lichaam voor kinderen
Beschilderbare houten puzzel van het menselijk lichaam voor kinderen
59,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Beschilderbare houten puzzel van het menselijk lichaam voor kinderen

59,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat u verleiden door ons puzzelspel van de delen van het menselijk lichaam voor kinderen. Plaats de hersenen, de darmen en ook het hart om uw kind te laten zien hoe het lichaam in elkaar zit. Ze zullen hun intelligentie en vaardigheden verbeteren terwijl ze plezier hebben.

De beschilderbare houten kinderpuzzel is educatief speelgoed waarmee kinderen spelenderwijs het menselijk lichaam kunnen ontdekken. De puzzel bestaat uit verschillende houten stukken die beschilderd kunnen worden en die elk een deel van het menselijk lichaam voorstellen.

Kinderen kunnen de verschillende lichaamsdelen leren herkennen en in elkaar zetten om een complete puzzel te maken. De beschilderbare houten kinderpuzzel is een geweldige manier om te leren en plezier te hebben.

Het menselijk lichaam ontdekken

Hoe het menselijk lichaam werkt, is een vraag die u kunt beantwoorden met onze kinderpuzzel. Help hen te begrijpen hoe het werkt met onze houten planken die naar wens gekleurd kunnen worden, en geniet van dit moment van delen. De beschilderbare houten puzzel over het menselijk lichaam is leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Hij is gemaakt van hoogwaardig hout en kan in de kleuren van uw keuze worden geverfd. De puzzel bestaat uit verschillende stukken die verschillende delen van het menselijk lichaam voorstellen. Kinderen kunnen leren om ze in elkaar te zetten en naar wens te beschilderen. Dit speelgoed zal hen helpen om hun creativiteit en verbeelding te ontwikkelen terwijl ze nieuwe dingen over hun eigen lichaam leren.

Een praktisch en innovatief product

De houten puzzel van het menselijk lichaam voor kinderen om te schilderen is een leuk, educatief spel waarmee jongeren de menselijke anatomie ontdekken terwijl ze plezier hebben. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam en schokbestendig is. Hij is ook gemakkelijk te hanteren dankzij de nauwkeurig gesneden stukjes. De puzzel bestaat uit verschillende delen van het menselijk lichaam, zoals het hoofd, de armen, benen, romp, interne organen enzovoort. Elk stukje is genummerd om het in elkaar zetten te vergemakkelijken en kinderen te helpen begrijpen waar de verschillende lichaamsdelen zich bevinden. De puzzel wordt geleverd met een kleurenpalet en een verfkwast, zodat kinderen hun puzzel een persoonlijk tintje kunnen geven.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.