Nagelplaat met elastieken en houten blokjes
Nageltrainingsplaat
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Nageltrainingsplaat

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze nagelplaat. Kinderen kunnen geometrische vormen maken en zelfs de lengte van de gebruikte draden berekenen. De houten plaat is bedekt met een rubberen oppervlak voor een creatievere ervaring.

Deze houten leerplaat is perfect voor het aanleren van vormen aan peuters! De geometrische vormen zijn in reliëf en kunnen gemakkelijk herkend worden. Kinderen kunnen veel plezier beleven aan het vergelijken van de vormen met verschillende voorwerpen in huis of in de natuur. De leerplaat is een uitstekend hulpmiddel om de fijne motoriek en creativiteit van kinderen te stimuleren.

Didactische wiskunde!

Deze leerplaat is perfect voor kinderen die graag geometrische vormen maken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, voor didactisch leren rekenen. Geweldige zintuiglijke ervaring gegarandeerd dankzij het hout. Dit bord is ideaal om uw kind te leren vormen te maken met elastiekjes! Met dit bord kan uw kind prachtige symbolen en vormen maken alsof het een echt schilderij is! Dit bord om vormen te leren is ideaal om kinderen te helpen verschillende vormen te leren herkennen en benoemen. Kinderen kunnen de plaat gebruiken als hulpmiddel om verschillende vormen te leren tekenen en uit te beelden. De plaat is ook ideaal om kinderen te helpen hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.