Het gouden en turkooizen paleis van prinses Elena d'Avalor
Disney – Het paleis van prinses Elena van Avalor
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Disney – Het paleis van prinses Elena van Avalor

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek het paleis van Disney Prinses Elena van Avalor, een jong meisje dat haar koninkrijk heeft gered van een heks, en die nu de troon moet bestijgen en haar volk moet leren regeren met de hulp van haar vrienden met magische krachten. Geef deze pop aan uw dochter zodat zij de prinses ook kan helpen met de verschillende scenario’s in dit paleis van Avalor.

🚚 BINNEN 48 UUR THUISBEZORGD

Paleis van Avalor

Dit Paleis van Prinses Elena d’Avalor wordt geleverd met een reeks accessoires, zodat uw dochter het op verschillende manieren kan versieren en met de prinses kan spelen. Dit prachtige paleis is het thuis van prinses Elena van Avalor, een dapper en vastberaden jong meisje dat haar koninkrijk redde uit de klauwen van een boze heks. Het paleis is gebouwd van gouden steen en versierd met prachtige beelden en sculpturen. Het is een prachtige plek voor prinsesjes in de dop om te dromen en te spelen. Kinderen zullen het heerlijk vinden om de verschillende kamers van het paleis te verkennen, terwijl ze de vele verhalen en legendes over Elena d’Avalor ontdekken. Het paleis van prinses Elena d’Avalor is een prachtig gebouw dat geïnspireerd is op de magische wereld van Disney. De binnenplaats heeft een grote trap die naar de koninklijke kamer leidt, waar u verborgen schatten en luxe kamers vindt. In het Paleis van Prinses Elena d’Avalor ontdek je wonderen bij elke stap en beleef je onvergetelijke avonturen.

In de magische en betoverende wereld

Het Paleis van Prinses Elena van Avalor is Disney-speelgoed dat kinderen onderdompelt in de magische, betoverende wereld van de gelijknamige animatieserie. Dit grandioze paleis is het thuis van prinses Elena, een moedig en vastberaden jong meisje dat haar koninkrijk moet redden uit de kwade klauwen van de heks Shuriki. Het paleis is rijkelijk versierd en heeft veel details die kinderen in verrukking zullen brengen. Het heeft verschillende kamers, waaronder een balzaal, een koninklijke kamer, een keuken en een muziekkamer. Dit Paleis van Prinses Elena van Avalor is Disney-speelgoed van topkwaliteit dat urenlang speelplezier en avontuur zal bieden aan alle kinderen die ervan dromen om het leven van een prinses te leiden

Nachtlampje voor kinderen

Ontdek ons ruime assortiment nachtlampjes voor kinderen, die veel meer zijn dan een eenvoudig slaapkameraccessoire. Het is een zacht, geruststellend lichtje dat de duisternis helpt verdrijven, nachtelijke angsten verzacht en het slapengaan verandert in een aangenaam, sereen moment. Het is de stille metgezel die waakt over de slaap van uw kleintjes en hen de rust en het comfort geeft die ze nodig hebben voor een nacht vol vredige dromen. Met zijn zachte, rustgevende licht creëert het nachtlampje de ideale omgeving voor een ontspannen, geruststellende bedtijdroutine.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.