-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Baby Alive Magisch Kapsel Bruin Haar Pop

55,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze beroemde Baby Alive pop, een pop met groeiend haar! Deze pop wordt geleverd met veertien accessoires zodat u haar een geweldig kapsel kunt geven. Wacht tot het haar teruggroeit, borstel het en knip het. U kunt veel verschillende kapsels creëren, wacht gewoon tot het haar teruggroeit om een nieuwe stijl te creëren. Geef deze pop met Kerstmis aan uw dochter of een meisje waar u van houdt.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Een ander soort pop

Alle kleine meisjes zullen blij zijn met deze Baby Alive-pop en haar groeiende haar, dat je normaal niet ziet. Bovendien kunt u met alle accessoires deze pop een speciale look geven. Baby Alive Coiffure Magique is een pop voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen kunnen zich vermaken met het stylen van het haar van de pop, het maken van stijlen en ontdekken hoe ze voor een baby moeten zorgen. De pop heeft een plastic hoofd met nylon haar dat gestyled kan worden. Het haar van de pop is bruin. De pop heeft een mond die open en dicht kan en ogen die knipperen.

Het perfecte interactieve speelgoed

De Baby Alive Coiffure Magique Bruin Haar pop is het perfecte interactieve speelgoed voor kinderen die graag voor hun poppen zorgen. Het bijzondere aan deze pop is dat ze wordt geleverd met een reeks kappersaccessoires, waaronder een borstel, haarklemmen, elastiekjes en zelfs een toverstaf! Kinderen kunnen dus hun creativiteit de vrije loop laten door het haar van hun pop naar hartenlust te stylen. Maar dat is nog niet alles! De Baby Alive Coiffure Magique Bruin Haar pop is ook interactief. Ze kan haar flesje drinken, in haar luier plassen en zelfs praten! Met haar lange, zijdeachtige haar, kappersaccessoires en interactiviteit biedt ze uren speelplezier voor kinderen.

Nachtlampje voor kinderen

Ontdek ons ruime assortiment nachtlampjes voor kinderen, die veel meer zijn dan een eenvoudig slaapkameraccessoire. Het is een zacht, geruststellend lichtje dat de duisternis helpt verdrijven, nachtelijke angsten verzacht en het slapengaan verandert in een aangenaam, sereen moment. Het is de stille metgezel die waakt over de slaap van uw kleintjes en hen de rust en het comfort geeft die ze nodig hebben voor een nacht vol vredige dromen. Met zijn zachte, rustgevende licht creëert het nachtlampje de ideale omgeving voor een ontspannen, geruststellende bedtijdroutine.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.