Witte houten Sudoku voor kinderen met gekleurde geometrische vormen
Houten Sudoku voor kinderen
29,90 39,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Houten Sudoku voor kinderen

29,90 39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Laat uw kind verleiden door de kinderversie van Sudoku. Een moment dat bij uw kind herinneringen oproept. Er staat hen een leuke leersessie te wachten. Het is de perfecte manier om de vaardigheden van uw kind van jongs af aan te ontwikkelen.

Houten Sudoku voor kinderen Sudoku is een logisch spel dat over de hele wereld erg populair is. Het is gebaseerd op het oplossen van getallenrasters, waarbij elk vakje een uniek getal van 1 tot 9 moet bevatten. Het doel van het spel is om alle vakjes in het rooster te vullen met getallen van 1 tot 9, met inachtneming van bepaalde regels.

Deze houten Sudoku voor kinderen is een uitstekende manier om logica en concentratie te ontwikkelen. Het is gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen, waardoor het volkomen veilig is voor kinderen. Het speelbord is gemaakt van massief hout, terwijl de stukken gemaakt zijn van beukenhout.

Sudoku voor beginners

Laat uw kind uw beste sudoku-momenten herbeleven met onze kinderversie. Het is gemaakt van hout en wordt geleverd met een dienblad en 16 kaarten om neer te leggen. Een geweldige manier om de vormherkenning en het denkvermogen van uw kind te ontwikkelen. Houten Sudoku voor kinderen is een uitstekende manier om logica en kritisch denken bij jonge kinderen te ontwikkelen. Dit massief houten bordspel is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen. De cijfers zijn met de hand in het hout gesneden en geschilderd, waardoor ze er uniek en aantrekkelijk uitzien. Het bord is ook licht en draagbaar, zodat u het gemakkelijk mee kunt nemen als u op pad gaat.

Leuk en leerzaam!

Houten Sudoku voor kinderen is een leuk, leerzaam spel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van hun logisch redeneren en kritisch denken. Het spel is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder natuurlijk hout, waardoor het duurzaam en slijtvast is. De houten Sudoku voor kinderen bevat een spelbord met negen vierkante vierkanten, elk verdeeld in negen kleinere vierkanten. Er zijn ook negen gekleurde houten stukken, elk met een cijfer van 1 tot 9. Het doel van het spel is om elk vierkant van het rooster in te vullen met de ontbrekende getallen, en ervoor te zorgen dat er geen dubbele getallen in elke rij, kolom of vierkant staan. Dit spel is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam, slijtvast en gemakkelijk te vervoeren.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.