0-24b58d.jpeg
Begeleidende pop voor kinderen
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Begeleidende pop voor kinderen

44,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Onze babypoppen zijn gemaakt van zachte, ultrarealistische siliconen en worden geleverd met open of gesloten ogen. Deze poppen zijn gekleed in roze en wit. De benen, armen en gezichten zijn ongelooflijk gedetailleerd en knuffelbaar.

De begeleidende pop is speciaal ontworpen voor kinderen. Ze is erg zacht en knuffelig, en is perfect voor kinderen die een beetje troost en genegenheid nodig hebben. Begeleiderspoppen worden vaak gebruikt door kinderen met autisme of autismespectrumstoornissen, omdat ze hen een veilig en geliefd gevoel geven.

Speelse groeibegeleider

Deze pop is een leuk gezelschapsspeeltje voor baby’s. Ze kunnen ook worden gebruikt als educatief en amusementsmateriaal om peuters te vermaken. De siliconen van hoge kwaliteit verbeteren de zintuiglijke vermogens van baby’s. De gezelschapspop is speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij is ontworpen voor kinderen die een geruststellende aanwezigheid om zich heen nodig hebben, vooral als ze ziek zijn of zich in een onbekende omgeving bevinden. De pop voelt zacht aan en kan gemakkelijk door het kind gedragen worden. Uw kleintje zal dol zijn op deze prachtige pop.

Ideaal speelgoed voor kleintjes

De kameraad pop voor kinderen is ideaal speelgoed voor kleintjes die zich veilig en begeleid willen voelen. Deze pop is ontworpen als trouwe metgezel voor kinderen en biedt een geruststellende en troostende aanwezigheid. Deze pop is gemaakt van zachte, duurzame materialen, voelt prettig aan en is makkelijk hanteerbaar voor kleine handjes. Hij is ook licht en gemakkelijk mee te nemen, zodat kinderen hem overal mee naartoe kunnen nemen. Kortom, de Children’s Companion Doll is een uitstekende speelgoedkeuze voor ouders die hun kinderen een trouwe en troostende metgezel willen geven.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.