Afro pop voor kinderen zittend op een bed in het wit
Afropop voor kinderen
39,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Afropop voor kinderen

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit is een geweldige keuze voor kinderen. Het bestaat uit eenvoudige, realistische siliconen met een ongelooflijk gedetailleerd uiterlijk, haar, armen en benen. Ze stimuleren hun sociale vaardigheden en reguleren hun emoties. Tijdens het spelen kunnen kinderen verbale en non-verbale communicatievaardigheden leren.

De Afro kinderpop is een hoogwaardige pop gemaakt van milieuvriendelijke, niet-giftige materialen. Ze voelt heel zacht aan en heeft natuurlijk, zijdezacht Afro-haar. De gezichten van pop zijn gemaakt van hard plastic, waardoor ze erg aantrekkelijk zijn.

De pop is ook voorzien van een ingebouwd kledingstuk. Deze pop is een geweldig hulpmiddel voor kinderen die graag met poppen spelen en voor kinderen die willen leren over hoge energieniveaus.

Het badbedrijf

Deze zeer realistische klaprozen met Afrikaans ontwerp zijn gemaakt van siliconen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De kleertjes zijn ook wasbaar. Het is goed om voor de gezondheid van uw kind te kunnen zorgen. Afropoppen voor kinderen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zo ontworpen dat ze op Afrikaanse kinderen lijken. Ze zijn perfect voor kinderen die zichzelf willen uitdrukken met een popliedje. Afro-kinderpoppen zijn een geweldige manier voor kinderen om zichzelf en hun verschillen te leren respecteren.

Leuk en leerzaam speelgoed

De Afropop voor kinderen is prachtig speelgoed waarmee jonge meisjes en jongens de schoonheid en diversiteit van Afrikaanse culturen kunnen ontdekken. Deze pop is zorgvuldig ontworpen om een Afrikaans meisje of jongetje voor te stellen, met kroeshaar en een donkere huid. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam speelgoed is. De Afro-kinderpop is een geweldige manier om de creativiteit en creativiteit van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen zich met de pop identificeren en zich spannende verhalen en avonturen voorstellen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.