Educatief houten digitaal correspondentiespeelgoed voor kinderen met gekleurde stukken, witte tas en accessoires
Educatief houten digitaal correspondentiespeelgoed voor kinderen
54,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Educatief houten digitaal correspondentiespeelgoed voor kinderen

54,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Combineer getallen, kleuren en vormen en laat uw kleintje op zijn eigen tempo kennismaken met getallen. U zult dol zijn op dit speciale moment om ze te helpen zich te ontwikkelen, of om ze zelfstandig te zien werken. Dit bord met getallencorrespondentie is volledig van hout gemaakt, bevat geen verf en zal uw kleintje op een eenvoudige, leuke manier wakker schudden.

Educatief houten speelgoed met getallencorrespondentie voor kinderen is een uitstekende manier om getallen te leren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zeer duurzaam. Kinderen kunnen ze gemakkelijk leren gebruiken en hanteren. Dit speelgoed is ook erg leuk voor kinderen om mee te spelen.

Gekleurde knikkers maken het makkelijker!

Om te leren tellen, is het gemakkelijker om te visualiseren! Dus help uw kleintje om getallen onder de knie te krijgen met dit bord met getallencorrespondentie. Getallen schrijven, kleuren en tellen worden kinderspel voor uw kleintje. Educatief houten speelgoed met getallen voor kinderen is een geweldige manier om uw kind over getallen te leren. Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw kind te helpen gemakkelijk getallen te leren. Educatief houten cijferspeelgoed voor kinderen is een geweldige manier om uw kind te leren hoe het getallen moet lezen en schrijven. Dit speelgoed is ook een geweldige manier om uw kind te leren over kleuren en vormen.
Educatief houten digitaal correspondentiespeelgoed voor kinderen met gekleurde stukken, witte tas en accessoires

Ontworpen om kinderen te helpen

Educatief houten correspondentiespeelgoed voor kinderen is een leermiddel dat ontworpen is om kinderen te helpen bij het leren van getallen. Dit speelgoed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en schokbestendig, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Het spel bestaat uit een set houten blokken met de nummers 0 tot 9, plus een reeks bijpassende kaarten. Op elke kaart staat een getal en een afbeelding van hetzelfde aantal voorwerpen. Kinderen moeten dan met behulp van hun kennis van getallen de genummerde blokken aan de bijbehorende kaarten koppelen. Dit spel is perfect voor kinderen van 3 tot 6 jaar, omdat ze hiermee hun wiskundige vaardigheden kunnen ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.