Een karaokemicrofoon voor kinderen. Hij is knalgeel met een kleine cartoontijger op het handvat. Bovenaan de hals zitten knoppen om hem af te stellen. De bovenkant van de microfoon is goudkleurig.
Draadloze kindermicrofoon met schattige, kleurrijke dieren
53,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Draadloze kindermicrofoon met schattige, kleurrijke dieren

53,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze draadloze kindermicrofoon met schattige, kleurrijke dieren is de perfecte metgezel voor kleine muzikanten in de dop. Kinderen kunnen meezingen en plezier beleven aan het spelen van muziek met deze lichtgewicht, ergonomische draadloze microfoon. Hij heeft een schattig, kleurrijk ontwerp met leuke dieren die meteen de aandacht van kinderen zullen trekken.

De microfoon heeft een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening waarmee kinderen het volume en de afspeelmodus kunnen regelen. Hij wordt geleverd met verschillende geluiden en ritmes om kinderen te helpen hun creativiteit en ritmegevoel te ontwikkelen. Bovendien werkt hij op oplaadbare batterijen die via een USB-kabel kunnen worden opgeladen.

Een leuke karaokemicrofoon!

Deze draadloze kindermicrofoon met schattige, kleurrijke dieren is het perfecte speelgoed voor kinderen. Hij is ontworpen om kleine muzikanten een leuke en onderhoudende ervaring te geven. De kop van de microfoon is versierd met schattige en kleurrijke dieren die uw kind zeker zullen bevallen. De microfoon is gemakkelijk te gebruiken en kan op elk Bluetooth-apparaat worden aangesloten.
Een karaokemicrofoon voor kinderen. Hij is knalgeel met een kleine cartoontijger op het handvat. Bovenaan de hals zitten knoppen om hem af te stellen. De bovenkant van de microfoon is goudkleurig.

Biedt een lange periode van continu gebruik

Uw kind kan dan meedoen aan interactieve liedjes en spelletjes, en genieten van een heldere, duidelijke geluidskwaliteit. Hij wordt geleverd met een oplaadbare batterij voor langdurig continu gebruik. De draadloze kindermicrofoon met schattige, kleurrijke dieren is het ideale cadeau om uw kind aan te moedigen zijn creativiteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.