Aquatische hangmat met waterstralen in een tuin
Aquatisch hinkelen
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Aquatisch hinkelen

49,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bent u bekend met het spelletje hinkelen? Elk kind heeft het wel eens gespeeld! Maar wat als u niet zo handig bent met het spelletje hinkelen, maar in een waterversie? Ons fantastische hinkelspel in het water is ideaal voor oorlogszuchtige zombies en zal uw kind bezig houden. Hij zal het graag opnieuw spelen om plezier te hebben en af te koelen!

Eenmaal opgeblazen en aangesloten op een waterleiding, schiet er aan alle kanten waterstralen uit! Een ongelooflijke manier om het water in te gaan…

Waterhinkelen is een klassieke kinderspons die gemakkelijk te gebruiken is in een lichte, kleurrijke uitvoering! Dit spel is perfect voor kinderen van alle leeftijden en is altijd veilig. De eerste speler die het einde van het bord bereikt, wint!

De aquatische versie van hinkelen!

Betekent dit dat we allemaal nog steeds in hetzelfde schuitje zitten? Nou, als u het spel ook zo leuk vond, geef uw kind dan de kans om het opnieuw te spelen, maar met een extra moeilijkheidsgraad! Met vrij stromend water wordt het water een stuk lichter! Waterhinkelen is een populaire promenade voor kinderen. Het doel van de spellers is om het water uit de weg te houden. De spellers kunnen verplaatst of verwijderd worden en het water kan van het pad verwijderd worden. Waterhinkelen is een leuke manier om plezier te maken met familie en vrienden, en het is ook een goede manier om kinderen te leren samenwerken en op zichzelf te passen.

Een kleurrijk en aantrekkelijk ontwerp!

Waterhinkelen is een leuk en handig hulpmiddel dat kinderen kunnen gebruiken als ze worden blootgesteld aan schadelijke stoffen. Deze hinkelbaan is ontworpen om in het water gebruikt te worden, wat ideaal is voor baden, zwemmen of zelfs fonteinen. De waterhinkelbaan is gemaakt van hoogwaardige materialen die waterdicht en duurzaam zijn, zodat het product lang meegaat. Hij is ook gemakkelijk te installeren en te bedienen, waardoor hij praktisch is voor regelmatig gebruik. Het kleurrijke en aantrekkelijke ontwerp van de watertank is perfect voor kinderen van alle niveaus, omdat het hun verbeelding en creativiteit stimuleert. Cijfers en vormen zijn duidelijk op de hinkelbaan aangegeven, zodat de spelregels gemakkelijk te begrijpen zijn. Door waterhinkelen te spelen, kunnen kinderen hun coördinatie, evenwicht en behendigheid ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Eenvoudige installatie voor zwaar gebruik

Deze waterhinkelbaan is gemaakt van dik PVC van hoge kwaliteit en is speciaal ontworpen voor buitengebruik en om slijtage te weerstaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat hij beschadigd raakt of doorprikt. Snel en eenvoudig te installeren, gewoon opblazen en een waterslang aansluiten om hem aan de gang te krijgen. In slechts een paar minuten is uw waterhinkelbaan klaar voor gebruik, en uw kind zal de tijd van zijn leven hebben!
Aquatische hangmat met waterstralen in een tuin

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.