Kinderwekker in de vorm van een witte robot met zwarte mond en ogen
Witte robot wekker
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Witte robot wekker

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wordt uw kind altijd te laat wakker? Geef ze deze kinderwekker in de vorm van een witte robot om ze goede gewoontes aan te leren. Dit accessoire verfraait niet alleen hun slaapkamer, maar zal ook hun gewoontes veranderen. Hij zorgt ervoor dat uw kind elke ochtend op tijd wakker wordt. Ze zullen nooit meer te laat op school komen.

Deze witte robotwekker is ideaal voor kinderen! Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft een groot aantal functies, zoals het weergeven van de tijd, datum, temperatuur en het alarm. Bovendien heeft deze witte robotwekker ook een indicator voor lege batterijen, zodat u altijd weet wanneer het tijd is om op te laden.

Een gebruiksvriendelijke wekker

Deze witte robotwekker is gemaakt van plastic. Hij is schattig en licht. Uw kind zal er geen moeite mee hebben om hem te verplaatsen. Het is ook gemakkelijk om een wektijd in te stellen. Het is de ideale accessoire voor kinderkamers. Hij heeft een klok met een alarm, zodat uw kind ‘s ochtends gemakkelijk wakker kan worden. De witte robotwekker heeft ook een lichtsensor, zodat hij automatisch aan- en uitschakelt afhankelijk van het omgevingslicht. Bovendien heeft deze wekker een USB-poort, zodat u hem gemakkelijk kunt opladen.
9100-da3b3b.jpeg
9100-a40d66.jpeg

Een leuk ontwerp

Met zijn leuke ontwerp brengt deze wekker een vleugje fantasie naar de kinderkamer, terwijl hij ze zachtjes wekt. De witte robotwekker is ook uitgerust met een sluimerfunctie, zodat ze nog een paar extra minuten kunnen slapen. Kortom, de witte robotwekker is een praktisch en leuk accessoire dat kinderen ‘s ochtends helpt opstaan en tegelijkertijd een vleugje fantasie aan hun slaapkamer toevoegt. Met zijn speelse ontwerp en praktische functies is het een ideale keuze voor ouders die de opvoeding van hun kinderen belangrijk vinden.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.