Kinderwekker in de vorm van een blauwe en groene dinosaurus op een witte achtergrond
Kinderwekker in de vorm van een dinosaurus
24,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderwekker in de vorm van een dinosaurus

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Hier is de oplossing om te voorkomen dat uw kind \’s ochtends te laat opstaat voor school. Deze schattige dinosaurus wekker zal hen elke dag op het juiste tijdstip wekken. U hoeft hem alleen maar in te stellen op zijn wektijd. Dit accessoire geeft een alarm af om hem wakker te maken, zelfs als hij in een diepe slaap is.

Deze prachtige dinosauruswekker is het perfecte accessoire voor kleine dinosaurusfans! Hij is niet alleen heel schattig, maar ook heel functioneel, want hij heeft een alarm waarmee uw kind \’s ochtends zachtjes wakker kan worden.

Bovendien heeft deze wekker ook een achtergrondverlichting, dus hij is perfect zichtbaar in het donker. Tot slot heeft hij een sluimerknop, zodat uw kind weer rustig kan gaan slapen als hij midden in de nacht wakker wordt.

Een dinosaurus wekker voor kinderen

Deze wekker in de vorm van een dinosaurus geeft de slaapkamer van uw kind een decoratief tintje. De wekker is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en zal zowel meisjes als jongens aanspreken. Deze originele wekker is ontworpen om op een kleine dinosaurus te lijken, met felle kleuren en leuke details waar kinderen dol op zullen zijn. Het lichaam van de dinosaurus dient als standaard voor de klok, die de tijd weergeeft in duidelijke, goed leesbare cijfers. Het unieke dinosaurusontwerp is leuk en aantrekkelijk voor kinderen.
9067-14dfd2.jpeg
9067-aa1f1a.jpeg

Een heldere wekker

De kinderwekker in de vorm van een dinosaurus is een leuk, praktisch accessoire om jongeren ‘s ochtends te helpen opstaan. De wijzers zijn ook gekleurd en gecontrasteerd voor een betere zichtbaarheid. De wekker heeft een alarmsysteem dat kan worden ingesteld volgens de behoeften van het kind, met een zachte, aangename beltoon zodat ze niet schrikken als ze wakker worden. De wekker heeft ook een sluimerknop, waarmee het alarm een paar minuten langer kan worden uitgesteld, zodat uw kind rustig kan gaan slapen. De dinosaurus heeft ook een LED-lampje, zodat u in het donker de tijd kunt aflezen zonder het licht aan te hoeven doen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.