Intelligente groene en witte digitale wekker voor kinderen op een houten tafel
Slimme digitale wekker voor kinderen
49,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Slimme digitale wekker voor kinderen

49,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wordt uw kind altijd te laat wakker? Geef ze dan deze slimme digitale wekker voor kinderen. Dit apparaat heeft een zonsopgangsimulatiefunctie die kinderen op een effectieve manier wekt. Dankzij deze functie zal uw kind rustig slapen en elke ochtend gemakkelijk wakker worden.

Deze intelligente digitale wekker voor kinderen is ideaal voor jong en oud. Hij is gemakkelijk te gebruiken en laat u de tijd en datum instellen. U kunt ook het alarm instellen en een stoptijd instellen. De slimme digitale wekker voor kinderen heeft ook een LED-achtergrondverlichting, zodat u de tijd zelfs in het donker kunt aflezen.

Een lichtgevende wekker

Deze intelligente digitale wekker voor kinderen kan ‘s nachts gebruikt worden als nachtlampje. De twee helmvormige oren lichten op om een zacht licht in de slaapkamer te verspreiden. De slimme digitale wekker voor kinderen is een leuk, educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van tijdsbesef. Deze wekker heeft een automatische stopfunctie die geactiveerd wordt wanneer het kind niet meer op de knoppen drukt. Hij heeft ook een helderheidssensor die zich automatisch aanpast aan het omgevingslicht. Deze intelligente digitale wekker voor kinderen is een ideaal cadeau voor kinderen van 3 tot 10 jaar.
7118-066ba2.jpeg
7118-be0600.jpeg

Gebruiksgemak

Deze slimme digitale wekker voor kinderen is een innovatief en praktisch product dat speciaal ontworpen is om kinderen ‘s ochtends gemakkelijker te laten opstaan. Met zijn leuke, kleurrijke ontwerp is deze wekker perfect voor kinderen van alle leeftijden. Deze slimme digitale wekker heeft een groot LCD-scherm waarop de tijd, datum en temperatuur worden weergegeven. Hij heeft ook een alarmfunctie zodat kinderen zachtjes wakker kunnen worden met een aangenaam, geleidelijk geluid. De wekker is heel gemakkelijk te gebruiken. De knoppen zijn eenvoudig en intuïtief, zodat kinderen de tijd en het alarm zelfstandig kunnen instellen. Bovendien kunt u de wekker personaliseren door uit verschillende melodieën en geluiden te kiezen.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.