Schattige witte digitale wekker voor kinderen met zwarte wijzerplaat
Schattige Expression wekker voor kinderen
56,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Schattige Expression wekker voor kinderen

56,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De Cute Expression wekker voor kinderen is een educatieve wekker die kinderen leert hoe laat het is. Hij heeft een groot LCD-scherm waarop de tijd in duidelijke, gemakkelijk te lezen cijfers wordt weergegeven. De knoppen zijn helder en gemakkelijk te bedienen, zodat kinderen gemakkelijk door het menu kunnen navigeren. De Cute Expression wekker voor kinderen heeft ook een sluimerfunctie, zodat kinderen weer kunnen gaan slapen nadat ze het eerste alarm hebben gehoord, als ze dat nodig hebben. Deze schattige wekker voor kinderen is perfect voor kleintjes die ‘s ochtends een beetje hulp nodig hebben bij het opstaan. Hij is gemakkelijk te gebruiken en het kind hoeft alleen maar op de knop te drukken om het alarm te laten afgaan. Bovendien heeft de wekker dankzij het display een lichtje om het kind te helpen rustig wakker te worden.

Een schattig, speels ontwerp

Deze wekker is perfect voor kinderen! Hij heeft een schattig, speels ontwerp en de tekst is in het Frans. De tijd wordt duidelijk weergegeven op het LCD-scherm, en er is een alarm dat ingesteld kan worden om op het gewenste tijdstip af te gaan. De sluimerfunctie stopt de wekker wanneer uw kind dat wil. De Cute Expression wekker voor kinderen is een educatieve wekker die kinderen leert hoe laat het is. Het heeft een digitale klok met schattige gezichtsuitdrukkingen die verschijnen wanneer de tijd wordt aangekondigd. De wekker heeft een sluimerfunctie en wordt gevoed via een USB-kabel. Wacht niet langer en bestel hem nu!

Leuk en praktisch!

De schattige uitdrukkingswekker voor kinderen is een praktisch en leuk accessoire waarmee uw kleintje ‘s ochtends zachtjes kan opstaan. Deze wekker is speciaal ontworpen voor kinderen, met een schattig ontwerp en felle kleuren om hun slaapkamer op te fleuren. De wijzerplaat van de wekker is gemakkelijk af te lezen, met duidelijke cijfers en wijzers. Zo kan uw kind de tijd leren zien en tegelijkertijd plezier hebben. De wekker heeft ook een sluimerfunctie, zodat uw kind wat langer kan slapen als dat nodig is. De Cute Expression kinderwekker is gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste en duurzame materialen. Met zijn leuke ontwerp en praktische functionaliteit zal het snel een onmisbare metgezel voor uw kleintje worden.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.