Zwarte naald wekker voor kinderen
Dubbele bel wekker voor kinderen
14,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Dubbele bel wekker voor kinderen

14,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De dubbele bel wekker voor kinderen is een elektronische wekker speciaal ontworpen voor kinderen. Hij is ideaal voor hen omdat ze hiermee wakker kunnen worden op het tijdstip dat zij willen, zonder de andere gezinsleden te storen. De wekker heeft ook een klein, schattig ontwerp, perfect voor kleine kinderen. Hij is ook ideaal voor kinderen die op verschillende tijden gewekt moeten worden. De wekker is gemakkelijk te gebruiken en te programmeren. Hij heeft een sluimerfunctie, zodat hij naar believen kan worden uitgezet. Wacht dus niet langer om deze prachtige wekker te bestellen!

Zachtjes wakker worden

Deze wekker is perfect voor kinderen om ze ‘s ochtends zachtjes wakker te maken. De wekker kan op verschillende tijden worden ingesteld, wat handig is als u meerdere kinderen hebt. De wekker heeft ook een sluimerfunctie, zodat kinderen weer kunnen gaan slapen nadat ze door de wekker gewekt zijn, mocht dat ooit nodig zijn. Als u deze wekker op het nachtkastje van uw kleintje zet, kunnen ze op een leuke manier leren hoe laat het is. Het is ook een geweldige manier om te leren omgaan met de tijd. Ideaal voor zowel kinderen als ouders. Bovendien past het schattige ontwerp perfect bij de slaapkamerinrichting van uw kleintje! Wacht dus niet langer om uw kind deze prachtige wekker te geven – ze zullen u dankbaar zijn!

Kleurrijk, leuk ontwerp

De wekker met dubbele bel voor kinderen is een ideaal product om jonge kinderen te helpen ‘s ochtends zelfstandig en gemakkelijk op te staan. Met zijn kleurrijke, speelse ontwerp past hij perfect in de slaapkamer van een kind en wordt hij snel een vertrouwd voorwerp. Deze wekker is uitgerust met twee bellen, waardoor er een dubbel alarm is en er meer zekerheid is als een van de bellen uitvalt. Hij heeft ook een LED-lampje, zodat u de tijd ook in het donker gemakkelijk kunt aflezen. De instelknoppen zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor kleine kinderhandjes. De wekker met dubbele bel voor kinderen heeft ook een sluimerfunctie, zodat u de wekker een paar minuten langer kunt laten lopen. Hij heeft praktische functies en een kindvriendelijk ontwerp

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.