9084-4269b2.jpeg
Kinderwekker in de vorm van een panda
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Kinderwekker in de vorm van een panda

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek deze prachtige kleine wekker in de vorm van een panda. Een schattig en schattig accessoire om de slaapkamer van uw kind te versieren. De witte kleur past bij elke decoratiestijl. Deze wekker zal uw kind ook op tijd wekken. Dankzij deze wekker kan uw kind zelf opstaan.

Deze prachtige wekker in de vorm van een panda is het ideale accessoire voor kinderkamers. Hij is niet alleen schattig, maar ook zeer functioneel. De wekker heeft een geluidsalarm dat op verschillende volumeniveaus kan worden ingesteld.

Hij heeft ook een LED-achtergrondverlichting zodat u de tijd ook in het donker kunt aflezen. De panda-wekker is gemaakt van hoogwaardige materialen en is volledig veilig voor kinderen.

Lichtgewicht en praktisch

De wijzerplaat van deze wekker is gemakkelijk af te lezen en de cijfers zijn duidelijk zichtbaar, zelfs in het donker. De achtergrondverlichting kan met één druk op de knop worden geactiveerd, zodat kinderen ‘s nachts de tijd kunnen zien zonder het licht aan te hoeven doen. De alarmfunctie is ook erg praktisch. Ouders kunnen de wektijd gemakkelijk instellen om hun kind te helpen op het gewenste tijdstip op te staan. Het alarm is zacht en aangenaam, dus u hoeft uw kind ‘s ochtends geen stress te bezorgen. Dankzij de sluimerfunctie kunnen kinderen ook een paar extra minuten slapen voordat ze opstaan. Het is ook duurzaam en perfect voor dagelijks gebruik.
9084-f6bfa5.jpeg

Een schattige wekker

Deze panda-wekker is een schattig en praktisch accessoire om kinderen ‘s ochtends te helpen opstaan. Deze wekker is ontworpen in de vorm van een panda, waardoor hij leuk en speels is voor kinderen. De kleuren en het ontwerp zijn aantrekkelijk voor kinderen en zorgen ervoor dat ze ‘s ochtends willen opstaan. De wekker is gemakkelijk te gebruiken, met eenvoudige knoppen om de tijd en het alarm in te stellen. De panda-wekker is een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen willen aanmoedigen om ‘s ochtends vroeg op te staan. Met zijn schattige ontwerp en gebruiksgemak zal hij zeker in de smaak vallen bij kinderen van alle leeftijden.

Zodat u op tijd op school bent!

Met een leuk, schattig ontwerp, of een ontwerp gebaseerd op de favoriete tekenfilm van uw kind, kiest u een wekkerradio waarmee ze uit hun sluimer kunnen ontwaken en de dag goed kunnen beginnen. Met een digitaal scherm, wijzers of projectie, de keuze is aan u!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.