Twee met elkaar verbonden kinderhorloges, één roze en één zwart op een blauwe en roze achtergrond.
Vierkant en kleurrijk verbonden horloge voor kinderen
15,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Vierkant en kleurrijk verbonden horloge voor kinderen

15,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit kleurrijke, vierkante kinderhorloge is het perfecte accessoire voor kleine avonturiers. Het heeft een vierkante, schokbestendige kunststof kast met een heldere, opvallende kleur die kinderen zeker in verrukking zal brengen. De wijzerplaat is leesbaar en duidelijk, met gemakkelijk af te lezen uurmarkeringen en wijzers die soepel bewegen.

.

Comfortabel en schattig!

Dit kleurrijke, vierkante kinderhorloge is de perfecte metgezel voor kleine avonturiers. Het heeft een uniek, elegant ontwerp dat perfect past bij elke kledingstijl. Het horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het uitzonderlijk robuust en duurzaam is. De felle, gedurfde kleuren voegen een vleugje originaliteit en plezier toe aan elke outfit. Het horloge heeft een gemakkelijk af te lezen digitale wijzerplaat, zodat kinderen de tijd precies kunnen bijhouden. Bovendien heeft het een ingebouwd alarm zodat kinderen hun vrije tijd kunnen beheren. Dankzij het praktische ontwerp en de innovatieve functies is dit kleurrijke, vierkante kinderhorloge de perfecte metgezel voor kleine avonturiers.
81598-a2cd90.jpeg

Het perfecte cadeau voor kleine avonturiers

Dit vierkante, kleurrijke verbonden kinderhorloge is het perfecte cadeau voor kleine avonturiers. Het heeft een LCD-scherm met hoge resolutie, waarop de tijd en datum worden weergegeven, evenals meldingen. Het is robuust en duurzaam ontworpen en is beschermd tegen krassen en stoten. Het horloge heeft ook ingebouwde GPS-tracering, zodat ouders hun kinderen in de gaten kunnen houden. Het wordt geleverd met verschillende gekleurde wijzerplaten die passen bij alle stijlen en gelegenheden. Tot slot is het compatibel met Android en iOS, zodat ouders hun kinderen op afstand kunnen volgen en beheren.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.