Een digitaal verbonden horloge voor kinderen in zwart met een bandje en een paar vleugjes rood. Het display geeft de tijd, datum en andere nuttige informatie weer.
Modern verbonden horloge voor jongens met hartslagmonitor
26,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Modern verbonden horloge voor jongens met hartslagmonitor

26,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit moderne verbonden horloge voor jongens is een smartwatch die technologie en stijl combineert. Dankzij het tijdloze ontwerp past het perfect bij uw look. Het horloge heeft een kleurendisplay met hoge resolutie dat de tijd en nog veel meer laat zien.

Het heeft ook een geïntegreerde hartslagmonitor zodat u uw hartslag altijd in de gaten kunt houden. Het horloge kan met uw smartphone gesynchroniseerd worden.

Het perfecte horloge voor zijn avonturen!

Dit moderne verbonden horloge voor jongens is de perfecte metgezel voor jonge atleten. Met de geïntegreerde hartslagmonitor kunnen de prestaties en de cardiovasculaire gezondheid tijdens lichamelijke activiteit in realtime worden gevolgd. Het heeft ook een aantal praktische functies, zoals een meldingsdisplay, toegang tot applicaties, een stappenteller en een alarm. Het slanke, duurzame ontwerp is verkrijgbaar in een reeks kleuren die bij elke stijl passen. Dankzij de batterij die lang meegaat, kunt u van deze geavanceerde functies genieten zonder dat u het horloge elke dag hoeft op te laden. Dit verbonden horloge is de ideale keuze voor jonge mensen die verbonden en fit willen blijven.

Een onmisbaar modeaccessoire

Dit moderne verbonden horloge voor jongens is een onmisbaar modeaccessoire voor alle jonge mannen die op het gebied van technologie voorop willen lopen. Met zijn stijlvolle ontwerp en onberispelijke afwerking past het perfect bij uw uiterlijk. Het heeft een ingebouwde hartslagmonitor waarmee u uw hartslag in realtime kunt volgen. Zo kunt u uw lichamelijke activiteit nauwkeurig bijhouden en beter begrijpen hoe uw lichaam werkt. Het verbonden horloge is ook compatibel met uw smartphone en kan meldingen, oproepen en inkomende berichten weergeven. U kunt uw horloge ook personaliseren met digitale en analoge wijzerplaten en verschillende kleuren. Dit moderne verbonden horloge voor jongens is een must-have voor jonge mannen die voorop willen blijven lopen op het gebied van technologie en hun gezondheid gemakkelijk willen bijhouden.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.