elektronisch muggenhorloge
Oplaadbare elektronische ultrasoon muggenhorloge voor kinderen
29,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Oplaadbare elektronische ultrasoon muggenhorloge voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Is de zomer nog springlevend? Help uw kind met deze praktische elektronische mokklok! Het houdt u niet alleen bezig, het geeft uw kind een elegante look, maar het gebruik van ultrageluid betekent ook dat er op natuurlijke oppervlakken kan worden gemokt zonder het gebruik van chemicaliën.

Gemakkelijk te gebruiken, waterdicht en vriendelijk voor de huid, het is het perfecte accessoire voor dit type huid!

Het oplaadbaree elektronische ultrasone muggenhorloge voor kinderen is een draagbaar elektronisch apparaat van hoge kwaliteit dat ultrageluid gebruikt om muggen af te weren. Het is zeer effectief in het doden van motten en andere schadelijke insecten zoals bijen, wormen, vogels en vlinders. Dit apparaat is ideaal voor kinderen, omdat het licht en gemakkelijk te hanteren is. Het is ook verkrijgbaar via USB, waardoor het erg praktisch in gebruik is.

De must-have klok voor de zomer!

We zijn helemaal weg van de zomer, maar de muggen zijn een stuk kleiner… zelfs voor kinderen! Maar dankzij deze prachtige klok kunt u uw kleintje door de prachtige zomeravonden zien! Hij hoeft het horloge alleen maar om zijn pols te dragen en op de schakelaar te drukken om beschermd te worden tegen muggen tot op 10 meter afstand. Stijlvol en comfortabel om te dragen, uw kind zal nooit zonder zijn nieuwe horloge de deur uitgaan! Het elektronische ultrasone muggenwerende horloge voor kinderen is een draagbaar, oplaadbaar apparaat dat ultrasone geluidsgolven uitzendt om muggen af te weren. Het is licht en comfortabel in gebruik, en is ideaal voor kinderen en baby’s. De klok is geweldig om te gebruiken, maar u kunt hem ook gebruiken om naar uw huisdieren te kijken en luisteren. Het heeft een LED-indicator die geactiveerd wordt wanneer het apparaat in gebruik is. De klok kan via een USB-poort worden geladen en kan tot 6 uur worden gebruikt als hij is geladen.
49339-e82497.jpeg

Lichtgewicht en comfortabel

Het oplaadbare elektronische ultrasone muggenhorloge voor kinderen is een innovatief product dat kinderen effectieve, natuurlijke bescherming biedt tegen muggenbeten. Het horloge is uitgerust met een ultrasoon apparaat dat geluidsgolven uitzendt die onhoorbaar zijn voor het menselijk oor, maar die een afstotend effect hebben op muggen. Het horloge is speciaal ontworpen voor kinderen, met een speels, kleurrijk ontwerp dat de allerkleinsten zal aanspreken. Het is licht en comfortabel om op te zitten, en heeft het extra voordeel van een lichte band. De klok is ook gebruiksklaar, waardoor hij praktisch en gemakkelijk te gebruiken is. Hij heeft een batterij met een lange levensduur en er kan aan één kant meer stroom worden gebruikt.

Bestand en veilig voor kinderen

Effectief tegen muggen en onschadelijk voor kinderen en zwangere vrouwen. De perfecte oplossing om muggen weg te houden zonder chemicaliën! Bovendien kan de batterij, die lang meegaat, tot 7 dagen lang werken zonder dat u hem opnieuw hoeft op te laden. Dit horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen slijtage, stof en water. Uw kind kan dus elke dag plezier hebben en zonder zorgen zijn handen wassen met het horloge. Geleverd met USB-kabel. Niet zwemmen met het horloge.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.