Waterdicht verbonden sporthorloge voor kinderen in paars, rood en groen
Waterdicht sporthorloge met verbinding voor kinderen (nieuwe generatie)
44,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Waterdicht sporthorloge met verbinding voor kinderen (nieuwe generatie)

44,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar het perfecte cadeau voor uw kleine jongen of meisje? Mis dan ons prachtige, nieuwe generatie slimme, verbonden sporthorloge voor kinderen niet. Dankzij de vele functies en het moderne ontwerp wordt uw kind de koning van de speelplaats!
Het is niet alleen praktisch, comfortabel en stijlvol, maar garandeert uw kind ook plezier en veiligheid. Telefoon, chat, real-time locatie, HD-camera, microfoon, wekker, zaklamp, noodknop… dit stoere, waterdichte alles-in-één horloge heeft het allemaal.

Het perfecte horloge voor uw kind!

Als u op zoek bent naar een nuttig cadeau van topklasse voor uw kind, dan bent u hier aan het juiste adres! We hebben allemaal een goede reden om een verbonden horloge te dragen, maar voor kinderen is het ook een veiligheidsvoorziening als ze op school zijn of buiten spelen. Het is niet alleen stijlvol en stijlvol, het is ook de beste manier om in contact te blijven met uw kind zonder ze bloot te stellen aan overmatig smartphonegebruik. Blijf in alle situaties in contact met uw kind dankzij de bel- en sms-functie. En voor nog meer veiligheid kan uw kind snel en gemakkelijk contact met u opnemen dankzij de SOS-knop, die u onmiddellijk waarschuwt bij het kleinste probleem. Bovendien kunt u in realtime zien waar uw kind is en welke route hij heeft afgelegd dankzij de routerecorder.

Eindeloze functies..

Dankzij de geheugenkaart en HD-camera kan uw kind rechtstreeks vanaf het horloge videogesprekken voeren en foto’s maken. Er is ook een ingebouwde LED zaklamp om donkere wegen te verlichten. De batterij gaat tot 7 dagen mee, dus uw kind kan meer dan 5 uur achter elkaar bellen voordat hij weer opgeladen moet worden. De IP67 waterdichtheid betekent dat het horloge bestand is tegen stof en water tot 1,30 m diep, zodat uw kind zonder risico zijn handen kan wassen met zijn horloge. Bellen op afstand / SMS Aanraakscherm HD 8W pixel camera 32Mb geheugenkaart inbegrepen LED zaklamp Wekker en herinnering Real-time locatie Route opnemen SOS-knop voor noodgevallen Om oproepen en sms-berichten te ontvangen, moet het horloge een SIM-kaart hebben. Geleverd met geheugenkaart, oplader en handleiding.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.