28939-8c22eb.jpeg
Hulk horloge met beeldprojectie
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Hulk horloge met beeldprojectie

66,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Er is een Hulkhorloge met beeldprojectie voor kinderen die de Hulk beter willen leren kennen. U kunt de knop op de klok gebruiken om uw afbeeldingen op een muur te projecteren. De kast is ontworpen om u op de hoogte te houden, maar ook om een van de 24 belangrijkste instellingen te regelen.

Het Hulk horloge met beeldprojectie is een kinderhorloge dat afbeeldingen op de muur of het plafond projecteert. De afbeeldingen zijn duidelijk en kleurrijk, en de klok is helder en duidelijk. Kinderen zullen dit horloge graag dragen en spelen met de afbeeldingen die het projecteert.

Elektronische 3D Projectie Klok

Een origineel horloge dat de tijd aangeeft en 24 verschillende afbeeldingen van de Hulk projecteert, dankzij de knop op de kast. Kinderen kunnen de muren verlichten met hun favoriete helden, en het bandje is ook rijkelijk versierd. Het Hulk horloge met beeldprojectie is een elegante en originele klok. Het is gemaakt van zwaar steenwerk en heeft een rond voorpaneel. De klok heeft een kwartscircuit, een ronde lunette en een lange band. De klok is waterbestendig tot 3 ATM en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Ideaal voor elk soort dat van helden houdt.
28939-8c22eb.jpeg

Een innovatief en leuk modeaccessoire

Het Hulk horloge met beeldprojectie is een innovatief en leuk modeaccessoire voor fans van de beroemde Marvel superheld. De klok heeft een mooie siliconen band, die een indruk geeft van de krachtige kleur van de Hulk, en een ronde, glanzende kap met veel licht. Maar wat deze klok gemeen heeft, is de beeldprojectiefunctie. Door op een knop aan de voorkant van de klok te drukken, kunt u de afbeeldingen van de Hulk op het scherm projecteren. De afbeeldingen omvatten epische vechtscènes, Hulk-gezichtsuitdrukkingen en Incredible Hulk-logo’s.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.