Elektronisch horloge Pokémon Pikachu in geel, grijs en wit met pikachu-motieven
Elektronisch horloge Pokémon Pikachu
19,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Elektronisch horloge Pokémon Pikachu

19,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Verwen uw kind met dit prachtige elektronische kinderhorloge met de beroemde Pokémon-tekenfilm!

Op dit horloge staat Pikachu, de schattigste en bekendste Pokémon. Hij of zij zal zeker verliefd worden op dit mooie accessoire voor dagelijks gebruik, met zijn moderne design en aantrekkelijke kleuren!

Dit elektronische horloge is het perfecte cadeau voor alle Pokémon-fans! Het heeft een schattig, kleurrijk Pikachu-design, met een afbeelding van de beroemde pokémon op de wijzerplaat. Het horloge heeft een stopwatchfunctie en een alarm, dus het is perfect om de tijd mee bij te houden. De knoppen zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor kinderen, en het horloge is ook waterbestendig.

Meer dan alleen een horloge, het is een hele wereld!

U geeft uw kind niet alleen een accessoire dat ze elke dag kunnen gebruiken, maar geeft ze ook de kans om de magische wereld van Pokémons te betreden! Dit elektronische horloge is het ideale accessoire voor alle kinderen die fan zijn van de ongelooflijke wereld van deze magische en schattige wezentjes… Bovendien zal hij of zij gemakkelijk leren hoe laat het is dankzij de elektrische wijzerplaat van het horloge en het supersterke, flexibele en comfortabele bandje. Dit elektronische horloge is geïnspireerd op het beroemde Pokémon-personage, Pikachu! Het heeft een LCD-scherm dat de tijd en datum weergeeft, en een stopwatch. Knoppen worden gebruikt om de tijd in te stellen en de verschillende functies te selecteren. De rubberen band is comfortabel om te dragen en kan worden aangepast aan de grootte van uw pols. Dit horloge is ideaal voor Pokémon-fans!

Een must-have accessoire voor alle fans

Het elektronische Pokémon Pikachu horloge is een must-have accessoire voor alle fans van de beroemde Japanse videogame en animatiefranchise. Het horloge heeft een kleurrijk en speels ontwerp met het iconische karakter van Pikachu, met zijn felgele vacht, rode wangen en bliksemschichtstaart. Het horloge heeft een gemakkelijk af te lezen digitaal display waarop de tijd, datum en dag van de week worden weergegeven. Het heeft ook een alarmfunctie om u ‘s ochtends wakker te maken of u te herinneren aan belangrijke afspraken in de loop van de dag.

Een leuk en nuttig accessoire voor kinderen...

Tijdloos en herinneringen ophalend aan fantastische momenten voor de oudste, en sterren in de ogen brengend van de jongste, zal uw kind vervuld zijn van vreugde wanneer hij zijn nieuwe horloge ziet! Ze zullen er trots op zijn om het aan de hele familie en al hun vriendjes te laten zien tijdens het spelen! Wacht niet langer en trakteer uw kind op het beste elektronische horloge!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.