magische olifant
ZoomiZooz Magische Olifant – VTech® – VTech
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

ZoomiZooz Magische Olifant – VTech® – VTech

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een leuk en origineel educatief spel voor uw kind? Dan zal onze ZoomiZooz Magische Olifant van VTech® uw kleintje zeker bekoren!

Dit speelgoed is ideaal voor het oefenen van de motoriek en heeft veel verrassende en leuke functies, evenals een aantal ingebouwde geluiden en melodietjes.

ZoomiZooz is een schattig magisch olifantje dat kinderen zeker in verrukking zal brengen! Bovendien is hij uitgerust met een bewegingssensor, zodat hij uit zichzelf kan bewegen en grappige geluiden kan maken! Kinderen zullen dol zijn op ZoomiZooz en niet meer zonder hem willen!

🚚 BINNEN 48 UUR AAN HUIS GELEVERD

Leuk en indrukwekkend educatief speelgoed

Dankzij de vele functies zal uw kind met plezier zijn zintuigen oefenen met deze magische olifant! Door op de interactieve knop te drukken, produceert het speelgoed zinnetjes en liedjes, variërend van 3 liedjes tot 15 levendige kindermelodietjes, waarbij een lichtje knippert op de maat van het melodietje. Nog leuker, uw kind zal dol zijn op de Zoomi-launcher! Als u erop drukt, springt de aap van de rug van de olifant en landt hij direct op zijn slurf. Rol de olifant om en de aap zit in één sprong weer op zijn rug! Uw kind zal er dol op zijn!
ZoomiZooz - Magische olifant

Leuk en kleurrijk!

De ZoomiZooz Magische Olifant van VTech® is interactief speelgoed dat kinderen van 1 tot 5 jaar zal verbazen. Dit kleurrijke olifantje is uitgerust met een bewegingssensor waardoor het reageert op de bewegingen van uw kind en zelf kan bewegen. Het heeft ook verschillende oplichtende knoppen om kinderen te helpen kleuren, cijfers en vormen te ontdekken. Het speelgoed bevat ook drie verwijderbare dierfiguren die op de rug van de olifant geplaatst kunnen worden voor uren fantasierijk spel. De figuurtjes zijn uitgerust met bewegingssensoren die leuke zinnetjes en geluiden activeren wanneer het kind ze op de rug van de olifant plaatst of over de vloer rolt.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.