Waterpistool voor kinderen in groen en blauw met witte achtergrond
Meerkleurig waterpistool voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Meerkleurig waterpistool voor kinderen

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek ons waterpistool in verschillende kleuren voor kinderen die graag plezier maken en afkoelen.

Dankzij het compacte formaat is het gemakkelijk te hanteren en mee te nemen. Het is verkrijgbaar in verschillende felle, opvallende kleuren waar kinderen dol op zullen zijn. Het ingebouwde reservoir is groot genoeg voor 600 ml water, zodat kinderen urenlang plezier kunnen hebben.

Kinderen kunnen richten en schieten op vrienden of zelfs doelen, waardoor het spel nog leuker wordt. Het robuuste en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het waterpistool bestand is tegen intensief gebruik door kinderen. Bovendien biedt het ergonomische handvat een comfortabele en stevige grip, zodat kinderen in alle veiligheid kunnen spelen. Dit waterpistool is een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en af te koelen op warme zomerdagen.

Ideaal speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Dit veelkleurige waterpistool voor kinderen is ideaal speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het is gemaakt van veilige, duurzame materialen, waardoor het perfect is voor veilig, leuk waterspel. Het waterpistool is verkrijgbaar in een reeks heldere, aantrekkelijke kleuren, zodat kinderen de kleur kunnen kiezen die ze het leukst vinden. Het ergonomische handvat biedt een comfortabele grip en maakt het waterpistool gemakkelijk te gebruiken. Kinderen kunnen er urenlang mee spelen en zich vermaken met het vullen en afschieten van water naar hun vrienden en familie. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Met dit waterpistool kunnen kinderen plezier hebben en tegelijkertijd leren!

Perfect voor kinderen die graag plezier maken en afkoelen

Het waterpistool is perfect voor kinderen die graag plezier maken en afkoelen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, zodat ze de kleur kunnen kiezen die ze het leukst vinden. Dit waterpistool is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om het intensieve spel van kinderen te weerstaan. Het is ook gemakkelijk te vullen en te gebruiken. Door het ergonomische ontwerp ligt het prettig in de hand en zorgt het voor een goede grip. Het waterpistool wordt geleverd met een tank van 2 liter die gevuld kan worden met water of een andere vloeistof. Kinderen kunnen dus urenlang spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over het voortdurend bijvullen. Dit waterpistool is niet alleen leuk, het is ook geweldig om kinderen te leren richten en nauwkeurig te schieten. Tijdens het spelen kunnen ze hun motorische vaardigheden en coördinatie ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.