2 rood-witte speelgoed reddingsauto's en zij-aan-zij robots
Transformers speelgoed reddingsauto en robot voor kinderen
25,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Transformers speelgoed reddingsauto en robot voor kinderen

25,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Dit innovatieve Transformers reddingsauto en robot speelgoed voor kinderen combineert twee spannende elementen: een reddingsauto en een robot. De instructies zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen, zodat kinderen zelfstandig kunnen spelen. De robot is net zo indrukwekkend als de auto, met beweegbare armen en benen waarmee kinderen hem in verschillende houdingen kunnen zetten.

Een 2 in 1 spel

De Transformers reddingsauto en robot voor kinderen is een fantastisch product dat kinderen een ongelooflijk meeslepende speelervaring biedt. Dit speelgoed is ontworpen om eruit te zien als een brandweerauto of ambulance, maar kan in slechts een paar eenvoudige stappen worden omgetoverd tot een krachtige robot. Met dit speelgoed kunnen kinderen uren spelen en plezier hebben terwijl ze hun creativiteit en verbeelding ontwikkelen. Het is gemakkelijk te gebruiken, robuust en biedt een meeslepende speelervaring die uw kind bezig zal houden.
2 rood-witte speelgoed reddingsauto's en zij-aan-zij robots

Een robuust, leuk stuk speelgoed

De reddingsauto heeft stevige wielen en een stijlvol ontwerp waardoor hij op elk oppervlak gemakkelijk te manoeuvreren is. Kinderen kunnen in de voertuigmodus spelen en met hun speelgoed door denkbeeldige obstakels rijden of hun fantasie gebruiken om mensen in gevaar te redden. Als het tijd is om de reddingsauto in een robot te veranderen, kunnen kinderen de verwijderbare onderdelen gebruiken om een indrukwekkende robot te maken die klaar is voor elke uitdaging. De robot heeft beweegbare armen en benen en een draaibaar hoofd, zodat kinderen hem in allerlei verschillende houdingen kunnen zetten.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.