-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Tiny Ping-Pong – Elektronisch tafeltennisspel

24,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Geef dit Tiny Ping-Pong bordspel cadeau en beleef tijdens de kerst veel plezier met het kind aan wie u het geeft! Het is een geweldige manier om tafeltennis te spelen zonder dat u thuis een tafel nodig hebt.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK Bij Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt bij u op de stoep.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Betoverende kerst

Dit Tiny Ping-Pong bordspel is een spel dat gezelligheid creëert. Nodig de vriendjes van uw zoon of dochter bij u thuis uit en laat ze zich deze betoverende kerst vermaken. Het Tiny Ping-Pong elektronische tafeltennisspel is een leuk, interactief elektronisch spel dat kinderen helpt hun hand-oogcoördinatie en reflexvaardigheden te ontwikkelen. Het spel is gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Elk speelveld bestaat uit drie horizontale lijnen. Spelers moeten de bal met het racket slaan en de bal van het bord stuiteren om punten te scoren. Het spel wordt om beurten gespeeld.

Een elektronisch tafeltennisspel

Tiny Ping-Pong is een elektronisch tafeltennisspel dat een meeslepende en leuke spelervaring biedt voor spelers van alle leeftijden. Dit compacte, draagbare spel is perfect voor tafeltennisliefhebbers die altijd en overal willen oefenen. Tiny Ping-Pong heeft een LCD-scherm met hoge resolutie dat tijdens het spelen duidelijk de score, de resterende tijd en andere belangrijke informatie weergeeft. Spelers kunnen kiezen uit verschillende spelmodi, waaronder single-player, two-player en trainingsmodus. Tiny Ping-Pong heeft ook gebruiksvriendelijke besturingselementen, waarmee spelers gemakkelijk de richting en snelheid van de bal kunnen bepalen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.