27327-1f9b1d.jpeg
Rolschaatsen in retrostijl voor kinderen
94,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Rolschaatsen in retrostijl voor kinderen

94,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Met deze rolschaatsen zal uw kind zich een geweldige schaatser voelen als hij ze in stijl draagt. Deze rolschaatsen zijn van professionele kwaliteit, zoals u ze aantreft op een rolschaatsbaan in de jaren 80 voordat de disco begon, maar laat u niet misleiden door het retro-uiterlijk!

De rubberen wielen bieden goede grip en kunnen tegen een stootje zonder al te veel schade op te lopen.

Iconische retrostijl

Rolschaatsen in retrostijl voor kinderen zijn de perfecte keuze voor jonge skaters die een vleugje nostalgie aan hun skate-ervaring willen toevoegen. Met hun klassieke, elegante ontwerp zijn deze rolschaatsen een echt eerbetoon aan de jaren 70 en 80, toen schaatsen erg populair was. Deze rolschaatsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn robuust en duurzaam, wat betekent dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage van het schaatsen. De schoenen zijn gemaakt van zacht synthetisch leer en bieden optimaal comfort en een perfecte pasvorm voor kindervoeten. Rolschaatsen in retrostijl voor kinderen zijn een uitstekende keuze voor jonge skaters die op zoek zijn naar
27327-3d8354.jpeg

Een perfecte keuze voor jonge mensen

Rolschaatsen in retrostijl voor kinderen zijn een perfecte keuze voor jongeren die een vleugje nostalgie aan hun sportuitrusting willen toevoegen. Deze rolschaatsen hebben een klassiek, elegant ontwerp dat doet denken aan de jaren 70 en 80, maar bieden ook moderne functies voor een comfortabele en veilige skate-ervaring. Deze rolschaatsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een stevige PVC buitenkant die uitstekende bescherming biedt voor kindervoeten. Met hun klassieke ontwerp, comfort en veiligheid zijn deze rolschaatsen een veilige en leuke keuze voor alle kinderen die op zoek zijn naar een veilige en leuke skate-ervaring

Als een klok!

Laat uw kinderen kennismaken met deze fantastische sport die hen een gevoel van oneindige vrijheid zal geven! Rolschaatsen, skeelers, er is iets voor elke smaak en kleur. Dus trakteer ze!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.