R2D2-robot om te bouwen met witte en blauwe Lego-achtige blokken
R2D2 Robot om te Bouwen met Blokken voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

R2D2 Robot om te Bouwen met Blokken voor kinderen

194,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wij presenteren deze prachtige complete doos van R2D2 Robot om te bouwen met blokken voor kinderen.

Hij is een van de favoriete robots uit de Star Wars saga. De doos bevat 2314 onderdelen, waarmee u en uw kind meerdere dagen bezig zullen zijn om hem in elkaar te zetten. Een geweldig item om daarna mee te spelen !

De R2D2-robot

De R2D2 robot om te bouwen met blokken voor kinderen is geleed, en kan vooruit bewegen en zijn hoofd draaien.
Het is geweldig speelgoed voor u en uw kind om mee te spelen en het Star Wars verhaal na te spelen.
De R2D2-robot is interactief speelgoed voor kinderen waarmee ze kunnen leren bouwen en coderen. Hij is opgebouwd uit bouwstenen en kan geprogrammeerd worden om verschillende taken uit te voeren. Kinderen kunnen hem leren bouwen en programmeren om te doen wat zij willen.

R2D2-robot om te bouwen met witte en blauwe Lego-achtige blokken

Een spannend stuk speelgoed

De R2D2 Bouwrobot met Blokken voor Kinderen is spannend speelgoed waarmee jonge bouwers hun eigen versie van de beroemde Star Wars robot kunnen maken.
Dit bouwpakket bevat honderden kleurrijke, duurzame blokken die in elkaar gezet kunnen worden om een gedetailleerd model van R2D2 te maken. Het bouwproces is leuk en uitdagend en geeft kinderen een praktische ervaring die de creativiteit en de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden stimuleert.
De stap-voor-stap instructies zijn gemakkelijk te volgen, zodat kinderen hun robot met vertrouwen kunnen bouwen. Als hij af is, is de R2D2 Robot Bouwbaar met Blokken voor Kinderen indrukwekkend speelgoed dat gebruikt kan worden om mee te spelen of tentoongesteld kan worden als verzamelobject.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.