Pokéball met Pokémon figuurtjes met gele pikachu op witte achtergrond
Pokéball met Pokémon-figuurtjes
34,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Pokéball met Pokémon-figuurtjes

34,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

U bent waarschijnlijk wel bekend met Pokémons… Ofwel omdat u ze gezien hebt toen u jonger was, ofwel omdat uw kind er dol op is! Net als alle fans van de beroemde Pokémon-tekenfilmfantasie is de grootste wens van uw kind om zijn of haar eigen Pokéball te hebben!

Dus laat ze hun Pokéball kiezen en op jacht gaan met hun favoriete Pokémon!

De Pokéball is een essentieel item voor elke Pokémon-trainer. Hiermee kun je wilde wezens vangen en meenemen om te trainen. Deze Pokéball bevat ook twee Pokémon figuurtjes, Pikachu en Bulbasaur. Beiden zijn van de hoogste kwaliteit en zorgvuldig met de hand beschilderd. Deze figuurtjes zijn perfect voor Pokémon verzamelaars en fans.

Laat de droom van uw kind uitkomen: hun eigen Pokéball!

Pokémon is een van de populairste tekenfilms uit de geschiedenis, en een hele generatie is in slaap gesust door de fantastische verhalen over deze magische wezens… Alle kinderen die Pokémon-fan zijn, dromen van een eigen Pokéball waarmee ze elke uitdaging met hun favoriete Pokémon kunnen aangaan… Pikachu, Firecracker of Florizarre? De keuze is aan uw kind! De Pokéball is een fictief voorwerp dat Pokémon trainers gebruiken om hun Pokémon te vangen en op te slaan. Hij komt in verschillende vormen voor in de Pokémon-franchise, met name in de vorm van een bol met een kleine opening in het midden.
32319-33a0ac.jpeg

Een fantastisch product voor alle fans

De Pokéball met Pokémon figuurtjes is een fantastisch product voor alle fans van het beroemde Japanse videospel en de animatiefranchise. Deze Pokéball is een exacte replica van het iconische voorwerp dat Pokémon trainers gebruiken om hun favoriete wezens te vangen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij zeer duurzaam is en lang meegaat. Maar dat is nog niet alles! De Pokéball met Pokémon figuurtjes bevat ook een selectie figuurtjes van uw favoriete personages uit de animatieserie Pokémon. Dus voeg deze Pokéball toe aan uw verzameling.

Maak van uw kind de beste trainer!

Heeft uw kind eindelijk zijn eigen Pokéball? Is het hem gelukt om zijn favoriete Pokémon te vangen? Geen twijfel mogelijk, hij is klaar voor avontuur! Samen met zijn Pokéball gaat uw kind de strijd aan om elke uitdaging te winnen en de beste Pokémon-trainer aller tijden te worden. Laten we gaan en ze allemaal vangen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.