Plastic babydolfijn piano in blauw, roze en wit met sterren
Plastic baby dolfijn piano
29,90  Select options
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Plastic baby dolfijn piano

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze nieuwe serie piano’s voor kinderen. Verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en roze. U hebt ook 3 AA-batterijen nodig om de piano te laten werken (niet meegeleverd). Het plastic speelgoed wordt aanbevolen voor de leeftijd van 3 tot 7 jaar.

De plastic baby dolfijn piano is leuk, educatief speelgoed. Het is gemaakt van duurzaam plastic en is gemakkelijk schoon te maken. De plastic baby dolfijn piano is veilig en betrouwbaar, waardoor het perfect is voor baby’s en kinderen. Er zitten 8 pianotoetsen op de plastic baby dolfijn piano, die elk een andere noot produceren. De plastic baby dolfijn piano is een geweldige manier om baby’s en kinderen muziek te leren.

Muziek met dolfijnen

Voeg een vleugje diversiteit toe wanneer u een piano voor uw kind koopt. Met een dolfijn ontwikkelt uw kind zijn taalvaardigheden en verbetert het zijn aandachtsspanne. De plastic baby dolfijn piano is educatief muzikaal speelgoed dat peuters helpt hun gevoel voor ritme en melodie te ontwikkelen. De kleurrijke toetsen van de piano moedigen baby’s aan om erop te drukken, waardoor melodieuze geluiden worden geproduceerd die hen zullen vermaken en helpen leren. De piano heeft ook een plastic dolfijn die met zijn vleugels fladdert en schattige geluiden maakt als de toetsen worden ingedrukt. Baby’s zullen dol zijn op spelen met deze mooie plastic dolfijn piano!

Een draagbare piano

Deze piano is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij veilig en duurzaam is voor dagelijks gebruik. Hij is speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun oog-handcoördinatie, fijne motoriek en muzikale creativiteit. Het ontwerp is zeer aantrekkelijk voor kinderen. Het heeft een kleurrijk toetsenbord met toetsen in verschillende kleuren en vormen, en een schattige dolfijn bovenop. De toetsen zijn gemakkelijk in te drukken en maken duidelijke, aangename geluiden, waardoor kinderen worden aangemoedigd om te spelen en verschillende geluiden te ontdekken. Het werkt op batterijen en kan overal gebruikt worden, thuis of onderweg.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.