Patrouillewagen met rode en witte vrachtwagen op witte achtergrond
Paw Patrol Wagen en Vrachtwagen Set
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Paw Patrol Wagen en Vrachtwagen Set

124,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kind een fan is van de auto‘s van de Paw Patrol, dan zal hij/zij dit speelgoed geweldig vinden! Een set Paw Patrol wagens. Hij kan ze allemaal in de truck zetten en meenemen waarheen hij maar wil ! Dit is speelgoed waarmee uw kind veel activiteiten kan doen met de Paw Patrol wagen en alle hondjes.

Hero puppy collectie

Deze Paw Patrol wagenset is ideaal voor uw kind om toe te voegen aan het andere Paw Patrol speelgoed dat ze al bezitten, zodat ze hun collectie kunnen uitbreiden.
De Paw Patrol wagens zijn supercool! Ze hebben allemaal superkrachten en staan altijd klaar om anderen te helpen. Deze set auto’s is perfect voor kleine Paw Patrol-fans. Er zitten 6 auto’s in de set, elk met een ander personage. De vrachtwagen is inbegrepen om de auto’s overal naartoe te vervoeren. Kinderen zullen dol zijn op spelen met deze set.

33895-7d0885.jpeg

Het perfecte speelgoed voor kinderen

De Paw Patrol Auto en Truck Set is het perfecte speelgoed voor kinderen die dol zijn op de beroemde Paw Patrol tekenfilmserie.
Deze set bevat zes verschillende auto’s, die elk een ander personage uit de serie voorstellen. De auto’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. De vrachtwagen in deze set is ook een essentieel onderdeel van de avonturen van de Paw Patrol.
Hij heeft een afneembare aanhanger die gebruikt kan worden om de Paw Patrol wagens naar hun volgende missie te vervoeren. De vrachtwagen heeft ook realistische lichten en geluiden die een vleugje realisme aan de spelervaring toevoegen.

Op schema!

Laat uw kind kennismaken met de wondere wereld van Patrol! Hij is altijd goedgehumeurd en zal hem momenten van onvergelijkbaar plezier en vreugde bezorgen, terwijl hij sterke waarden overbrengt.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.