Beeldprojectieapparaat met blauwe patrouille op een tafel met motieven
Beeldprojectieapparaat Patrouille
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Beeldprojectieapparaat Patrouille

14,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kinderen Patrol-fans zijn, geef ze dan dit projectieapparaat dat vooraf opgenomen beelden projecteert. Ze zullen net als hun favoriete personages op missie kunnen gaan. Dit projectieapparaat is stevig en gemakkelijk te hanteren, dus geweldig voor kinderen. Inclusief batterijen.

De Patrol Image Projector is een lichtgewicht, draagbaar projectieapparaat dat beelden op elk plat oppervlak kan projecteren. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan door elk kind gebruikt worden.

3D-projectieapparaat voor kinderen

Met dit speelse en originele projectieapparaat kunnen uw kinderen in de huid kruipen van hun favoriete Patrol-personages. Het Patrol-beeldprojectieapparaat is een compact, lichtgewicht digitaal projectieapparaat. Het is gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, waardoor het ideaal is voor vakanties, zakenreizen of buitenprojecties. De Patrouille-beeldprojector is een draagbaar projectieapparaat dat afbeeldingen en video’s op elk vlak oppervlak kan projecteren. Het is ideaal voor kinderen en volwassenen die graag films en tv-programma’s kijken met familie en vrienden. De Patrouille beeldprojector is gemakkelijk te gebruiken en te vervoeren, waardoor hij ideaal is voor vakanties of familieweekends.

Innovatief en leuk

Het Patrol-beeldprojectieapparaat is een innovatief, leuk product waarmee kinderen hun favoriete helden uit de beroemde tekenfilmserie kunnen ontdekken. Het apparaat is uitgerust met een krachtige LED-lamp die heldere, duidelijke beelden op de muren of het plafond van de kinderkamer projecteert. Het ontwerp van het apparaat is zeer aantrekkelijk voor kinderen, met een vorm in de vorm van een hondenkop, die doet denken aan de hoofdpersonen uit de serie. De heldere kleuren en zorgvuldige details maken dit apparaat zeer realistisch en meeslepend voor kinderen. Kortom, het Patrol beeldprojectieapparaat is een leuk, speels en leerzaam product voor kinderen. Het laat ze ontdekken

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.