0-c29bb1.jpeg
Octonauts octopusfiguren met licht en geluid
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Octonauts octopusfiguren met licht en geluid

119,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Wilt u uw kind een cadeau geven waar het van zal gillen van plezier? Zo ja, dan moet u eens kijken naar deze Octonauts octopusfiguurtjes met geluid en licht! Deze schattige dierenfiguurtjes zijn perfect voor elk kind dat graag speelt. Met in totaal 8 figuurtjes zorgt deze set zeker voor uren speelplezier.

Het perfecte cadeau

Uw kleintjes zullen dol zijn op spelen met de Octonauts figuurtjes met geluid en licht. Deze schattige octopus is perfect voor kinderen en wordt geleverd met 8 figuren voor uren speelplezier. Het is een ideaal cadeau voor elke gelegenheid. Kinderen zullen graag met deze figuren spelen terwijl ze de denkbeeldige zeebodem verkennen, spannende verhalen maken en plezier hebben met hun vriendjes.
0-1fca66.jpeg

Een uitstekende keuze voor kinderen

Octonauts octopusfiguren met geluid en licht zijn een geweldige keuze voor kinderen die graag de onderwaterwereld verkennen. Deze figuren zijn ontworpen om op octopussen te lijken, met hun golvende tentakels en grote, expressieve ogen. Elk figuur is uitgerust met geluid en licht, wat een extra dimensie aan het spel toevoegt. De geluiden die de figuren maken zijn realistisch en meeslepend, en creëren een authentieke onderwatersfeer. De knipperende lichten voegen ook een vleugje magie toe, waardoor de felle kleuren van de octopussen oplichten in het donker.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.