4-snarige kindergitaar in geel met groen dinosaurusmotief
Mini viersnarige gitaar voor kinderen
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Mini viersnarige gitaar voor kinderen

22,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De mini viersnarige kindergitaar is een miniatuur klassieke gitaar die perfect is voor beginners. Hij is gemakkelijk te bespelen en mee te nemen, waardoor hij ideaal is voor lessen of solo-optredens. De vier snaren zijn gemaakt van nylon, waardoor ze zachter aanvoelen en gemakkelijker te bespelen zijn voor kleine vingertjes. De minigitaar is hoogwaardig afgewerkt, waardoor hij er professioneel uitziet en aanvoelt. De vier nylon snaren zijn gemakkelijk te hanteren en produceren een helder, melodieus geluid, perfect voor beginners. De mini vier-snarige kindergitaar is een uitstekende manier voor kleine muzikanten om hun luistervaardigheden op een leuke manier te ontwikkelen!

Hoogwaardige materialen

De mini viersnarige kindergitaar is een topgitaar gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij is ideaal voor kinderen van alle leeftijden en is gemakkelijk te bespelen. De mini viersnarige kindergitaar is een ideaal muziekinstrument voor beginnende muzikanten. Hij is compact en licht en dus gemakkelijk mee te nemen en te bespelen, waardoor hij het perfecte speelkameraadje voor kinderen is. De vier nylon snaren zijn perfect gestemd en produceren een helder, zuiver geluid, terwijl de hals gemakkelijk vast te pakken is. De mini vier-snarige kindergitaar is een geweldige manier voor kinderen om hun gevoel voor ritme en melodie te ontwikkelen, en tegelijkertijd plezier te hebben!
71451-77685b.jpeg

Een muziekinstrument dat perfect geschikt is voor kleine handen

De mini viersnarige kindergitaar is een muziekinstrument dat perfect geschikt is voor de kleine handjes van jonge muzikanten. Deze met zorg ontworpen miniatuurgitaar biedt een leuke en speelse ervaring, waardoor kinderen al op jonge leeftijd het plezier van muziek kunnen ontdekken. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht is deze miniatuurgitaar gemakkelijk mee te nemen en kan hij overal worden ingezet waar het kind wil spelen. Hij heeft ook vier zachte nylon snaren die gemakkelijk te hanteren zijn en de tere vingers van kinderen geen pijn doen. De bouwkwaliteit van deze minigitaar is uitstekend, met een zorgvuldige afwerking en slijtvaste materialen die een lange levensduur garanderen. L Of u nu alleen speelt of in een groep, deze minigitaar is een echt juweeltje voor jonge muzikanten in de dop.

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.