Educatieve elektrische gitaar voor kinderen met gekleurde laarsjes
Educatieve elektrische gitaar voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Educatieve elektrische gitaar voor kinderen

24,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De educatieve elektrische gitaar voor kinderen is een elektrisch muziekinstrument dat speciaal ontworpen is voor kleine kinderen. Het heeft een korte hals en een afgeronde kop, waardoor het gemakkelijk vast te houden is voor kleine handjes. De snaren worden voorgesteld door knoppen, die zachter aanvoelen en minder agressief zijn voor kleine vingers. De educatieve elektrische gitaar voor kinderen is het ideale instrument voor kleintjes die muziek willen maken, omdat hij gemakkelijk te bespelen is en een rijk, gebalanceerd geluid produceert. Deze gitaar is het perfecte cadeau voor uw kind! Ze zullen graag op de gitaar spelen en luisteren naar de geluiden die hij produceert! Wacht dus niet langer, bestel deze prachtige gitaar nu en uw kind zal dolblij zijn als het hem ontvangt!

Ontworpen voor zeer jonge kinderen

De educatieve elektrische gitaar voor kinderen is een elektrisch muziekinstrument dat speciaal ontworpen is voor de allerkleinsten. Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het ideaal is voor lessen en optredens. De educatieve elektrische gitaar voor kinderen is uitgerust met kleine knoppen die verschillende geluiden produceren, zodat kinderen hun eigen melodieën kunnen maken. Uw kind zal veel plezier hebben en zich kunnen ontplooien dankzij deze kleine gitaar, waar ze erg blij mee zullen zijn. Wacht dus niet langer, bestel deze prachtige gitaar nu en uw kind zal u dankbaar zijn! Het is een must-have voor kleintjes!

Speciaal ontworpen voor jonge muzikanten

De educatieve elektrische gitaar voor kinderen is een muziekinstrument dat speciaal ontworpen is voor jonge muzikanten. Deze gitaar is perfect geschikt voor kleine handen en biedt een gemakkelijke en plezierige speelervaring voor kinderen die de wereld van de muziek willen ontdekken. Deze elektrische gitaar is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel robuust als licht van gewicht, zodat kinderen hem gemakkelijk kunnen hanteren. Hij wordt geleverd met een ingebouwde versterker zodat kinderen hun muziek luid kunnen spelen en zich echte rocksterren voelen. De educatieve elektrische gitaar voor kinderen heeft ook een volumeregeling, zodat ouders het geluidsniveau kunnen aanpassen aan de omgeving van hun kind. De gitaar kan gebruikt worden om kinderen de basisbeginselen van muziektheorie, akkoorden en noten te leren, en om ze aan te moedigen om te improviseren en mee te spelen

Muziek door de huid

Voelt uw kind zich een muzikant? Geef ze hun eerste instrument met onze selectie kindergitaren, die speciaal ontworpen zijn om in hun kleine handjes te passen en waarmee ze comfortabel op de snaren kunnen tokkelen.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.