-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Baby Alive Lili een faim blond haar pop

42,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Ontdek onze Baby Alive pop, een pop die echt eet en poept en plast. Met al haar accessoires kunt u haar voeden en verschonen als ze haar behoefte doet. Deze pop wordt geleverd met twee vormen, zodat u haar watermeloen en aardbei kunt voeren. Mis deze unieke kans niet om uw dochter deze kerst blij te maken met deze prachtige pop van Baby Alive.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Een echte baby

Verander deze pop in een echte baby, maak haar eten klaar, geef haar te eten met de lepel en verschoon haar luier om te leren hoe je voor een echte baby moet zorgen. Deze prachtige Baby Alive Lili heeft honger pop is een getrouwe replica van een zuigeling. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen die knipperen als je haar knuffelt. Baby Alive Lili a faim is een zeer realistische pop die beweegt, praat en plast net als een echte baby! Kleine meisjes zullen het heerlijk vinden om voor haar te zorgen alsof het hun eigen baby is. De Baby Alive Lili a faim pop is 30 cm hoog. Ze wordt geleverd met een fopspeen, een zuigfles, een broekje en een instructieboekje.

Een realistisch interactief stuk speelgoed

De Baby Alive Lili heeft honger-pop is realistisch, interactief speelgoed dat alle kinderen zal aanspreken die graag vadertje of moedertje spelen. Met haar zachte, zijdeblonde haar is deze pop gewoonweg schattig. Ze is ongeveer 30 cm hoog en is zo ontworpen dat ze op een echte baby lijkt. Een van de spannendste eigenschappen van deze pop is dat ze net als een echte baby kan eten en drinken. Kinderen kunnen Lili voeden met de lepel en de fles die in de set zitten. Als ze eet, gaat haar mond open en dicht en maakt ze realistische zuiggeluiden. Na het eten hoeft u alleen maar haar luier te verschonen en ze is weer schoon en klaar om te spelen. Ze is ook een ideaal cadeau voor verjaardagen, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.