-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Marvel superhelden kapitein actiefiguur

22,90 

Uitverkocht

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Breng deze kerst door in het gezelschap van Captain Marvel, die er alles aan zal doen om er de beste kerst ooit van te maken! Deze vrouw met superkrachten zal van elk kind dat haar gebruikt een superblij kind maken! U kunt ook de andere Marvel superhelden toevoegen en met ze allemaal samen spelen, samen is tenslotte leuker.

OP VOORRAAD IN FRANKRIJK In de buurt van Valenciennes: tussen 72u en 96u en uw pakket ligt voor uw deur.

Het duurt 48 uur om uw bestelling klaar te maken, 24 tot 48 uur voor de levering en de postbode staat voor uw deur met uw kerstcadeaus. Klaar om mensen blij te maken!

Marvel Super Heroes actiefiguur

Dit Marvel superhelden speelgoed is net zo geschikt voor jongens als voor meisjes! Kan gecombineerd worden met andere spellen om verschillende manieren van spelen te creëren en kinderen tevreden te houden. Het Marvel superhelden captain marvel beeldje is een verzamelbeeldje van de superheld Captain Marvel. Het is gemaakt van plastic en is ongeveer 13 cm hoog. Dit beeldje is beweegbaar. Het wordt geleverd met een voetstuk en instructies. Het Marvel superhelden captain marvel actiefiguurtje is een officieel gelicentieerd Marvel-product.
Marvel superhelden kapitein actiefiguur

Een onmisbaar verzamelobject

De Marvel Super Heroes Captain Marvel actiefiguur is een must-have verzamelobject voor alle fans van het Marvel-universum. Dit figuurtje vertegenwoordigt het iconische personage Carol Danvers, ook bekend als Captain Marvel, in al haar glorie. Het gezicht van het figuurtje is ook prachtig gemaakt, met doordringende blauwe ogen en een vastberaden uitdrukking. De pose van het figuur is dynamisch en weerspiegelt perfect de kracht en macht van het personage. Gemaakt van hoogwaardige materialen is dit figuur sterk en duurzaam, waardoor het een uitstekende keuze is voor verzamelaars of Marvel fans die een uniek element aan hun collectie willen toevoegen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.