one piece luffy figuur die zijn hoofd aanraakt
One Piece Luffy figuur die zijn hoofd aanraakt
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

One Piece Luffy figuur die zijn hoofd aanraakt

24,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Als uw kind van de One Piece manga en de beroemde Monkey D. Luffy houdt, dan zal hij of zij nog meer van dit prachtige One Piece Luffy beeldje houden!

Nauwkeurig gemaakt en net zo realistisch als in de serie, zullen ze het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van Luffy’s bemanning als ze op weg gaan om de oceanen te veroveren!

Dit plastic beeldje is een uitstekende aanvulling op uw One Piece collectie! Het heeft het hoofdpersonage uit de manga en anime, Monkey D. Luffy, in een schattige pose waarin hij met beide handen zijn hoofd aanraakt. Het beeldje is van hoge kwaliteit en de details zijn uitstekend, waardoor het een zeer populair product is bij fans.

De held van de manga One Piece

Is uw kleintje een onbetwiste fan van de One Piece manga? Geen twijfel mogelijk, hij heeft dit prachtige One Piece beeldje nodig dat de held van de serie voorstelt: Monkey D. Luffy! Perfect om zijn kamer mee te versieren, om mee te spelen of om dagelijks bij zich te houden, hij zal het niet willen achterlaten en zich als een van zijn nakama’s voelen op zoek naar de schat die met Luffy verborgen is! Dit PVC figuurtje is ongeveer 16 cm hoog. Het komt uit de Figuarts Zero collectie en is officieel gelicenseerd door One Piece.
one piece luffy figuur die zijn hoofd aanraakt

Een onmisbaar verzamelobject

Het One Piece Luffy figuurtje dat zijn hoofd aanraakt is een must-have verzamelobject voor alle fans van de Japanse animatieserie. Dit figuurtje is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer duurzaam is en lang meegaat. Het personage op dit beeldje is Monkey D. Luffy, de hoofdheld van het verhaal. Hij is afgebeeld terwijl hij zijn hoofd aanraakt, een karakteristieke uitdrukking van zijn personage. Met zijn dynamische houding, levendige kleuren en zorgvuldige afwerking is het een waar meesterwerk van figuratieve kunst.

One Piece universum

Of u nu een amateurkind of een volwassen liefhebber bent, u hebt de droom.. Je hebt ervan gedroomd... en nu zijn ze hier! Ga op weg om verborgen schatten te veroveren en de oceanen over te steken met Monkey D. Luffy en ons brede assortiment speelgoed en accessoires gewijd aan het beroemde One Piece manga universum!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.