roze muzikale rammelaar met zuignap
Hula-Hoop p’tit leeuw zuignap muzikaal speelgoed – VTech®
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Hula-Hoop p’tit leeuw zuignap muzikaal speelgoed – VTech®

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar leuk, leerzaam speelgoed? Dit Hula-Hoop p’tit leeuw muzikaal speelgoed met zuignap van VTech® is perfect voor jonge kinderen van 3 tot 24 maanden.

Het is uitgerust met een zuignap zodat het op elk glad oppervlak kan worden bevestigd, zodat uw kleintje kan spelen zonder zich zorgen te maken dat hij het laat vallen. Hij hoeft alleen maar op de kop van de leeuw te drukken om leuke geluiden, muziek en geluidjes te maken.

🚚 BINNEN 48 UUR THUISBEZORGD

Het perfecte speelgoed voor het werken aan motorische vaardigheden

Dit muzikale speelgoed is speciaal ontworpen voor jonge kinderen en heeft een zuignap zodat uw kind plezier kan hebben met ronddraaien zonder het risico te lopen het te laten vallen. Ze kunnen plezier hebben met het draaien van de kralen rond de leeuw om hun motorische vaardigheden te trainen. Als u op zijn hoofd drukt, worden grappige zinnetjes, muziek en geluiden geactiveerd en licht zijn neus op op het ritme van de muziek. Met meer dan 45 melodieën om uit te kiezen, zal uw kind het leuk vinden om bezig te blijven en tegelijkertijd plezier te hebben! Het speelgoed stopt automatisch wanneer uw kind het niet meer gebruikt.

Een leuk en leerzaam product

Deze Hula-Hoop p’tit leeuw zuignap muzikaal speelgoed van VTech® is een leuk en educatief product dat een complete zintuiglijke ervaring biedt voor peuters. Dit speelgoed is ontworpen om de nieuwsgierigheid en verbeelding van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd hun fijne motoriek en coördinatie te ontwikkelen. Het ontwerp van het speelgoed is kleurrijk en aantrekkelijk, met een lachende kleine leeuw die onmiddellijk de aandacht van kinderen trekt. De basis van het speelgoed is voorzien van een stevige zuignap voor eenvoudige bevestiging op elk vlak oppervlak, waardoor het speelgoed perfect stabiel staat terwijl uw kind speelt. Kortom, de Hula-Hoop p’tit leeuw zuignap muzikaal speelgoed van VTech® is een must-have voor elk kind

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.