Houten vermenigvuldigingstafel in regenboogstijl
Houten vermenigvuldigingstafel
29,90  Select options
-10% Code SD10 tot 08/07/2024

Houten vermenigvuldigingstafel

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

De eerste houten vermenigvuldigingstafel voor uw kind. Verkrijgbaar in twee kleuren, zal uw kind de vermenigvuldigingstabel uit het hoofd kennen, van 1×1 tot 9×9. De resultaten worden gaandeweg weergegeven, zodat ze samen met hun ouders of alleen kunnen leren.

Deze houten vermenigvuldigingstafel is perfect om uw kinderen de tafels van vermenigvuldiging te leren! Hij is gemaakt van massief beukenhout, waardoor hij erg stevig en duurzaam is.

Met deze houten vermenigvuldigingstafel zal uw kind snel leren tellen.

Mijn eerste vermenigvuldigingstabel!

Laat uw kinderen kennismaken met rekenen met deze eerste houten vermenigvuldigingstafel. Het is een leuke manier om al op jonge leeftijd te leren. Rekenen heeft geen geheimen meer voor uw kind. De houten vermenigvuldigingstafel is een product dat ontworpen is om kinderen te helpen bij het leren van de tafels van vermenigvuldiging. Het is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een elegant ontwerp. De houten vermenigvuldigingstafel is gemakkelijk te gebruiken en kan door kinderen van alle leeftijden gebruikt worden. Hij is ook zeer duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.

Getallen en kleuren

Deze tafel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij duurzaam is en bestand tegen dagelijks gebruik. Hij is ontworpen om kinderen de tafels van vermenigvuldiging op een leuke en interactieve manier uit het hoofd te leren. De houten vermenigvuldigingstafel bestaat uit verschillende elementen, die elk een andere vermenigvuldigingstafel voorstellen. Elk element is duidelijk gemarkeerd met de bijbehorende getallen, waardoor het gemakkelijk is om de tafels van vermenigvuldiging te begrijpen en te onthouden. De heldere, aantrekkelijke kleuren die op elk element worden gebruikt, voegen ook een vleugje plezier toe aan het leerproces.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.