0-3d9a75.jpeg
Groot bordspel voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Groot bordspel voor kinderen

36,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Op zoek naar een groot bordspel dat perfect is voor de concentratie van uw kind? Zoek dan niet verder dan ons grote bordspel voor kinderen! Dit opvouwbare bordspel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is perfect voor kinderen.

Het grote bordspel voor kinderen is een leuk en interactief bordspel. Kinderen vinden het leuk om de stukken over het bord te bewegen en te proberen zoveel mogelijk stukken te verzamelen. Het spel is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Help de concentratie van uw kind te verbeteren!

Dit geweldige bordspel voor kinderen helpt de concentratie van uw kind te verbeteren. Dit bordspel 2 is opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen. Het is perfect voor de opvoeding van uw kind, omdat het helpt bij het leren over kleuren, getallen en vormen. Uw kind zal dol zijn op dit spel! Dit grote bordspel is ideaal voor kinderen. Het bestaat uit verschillende elementen waarmee ze zich kunnen vermaken en hun verbeelding kunnen ontwikkelen. Kinderen kunnen het alleen of met andere kinderen spelen. Dit spel is erg leuk en helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen.
0-b5022e.jpeg
Het grote bordspel voor kinderen is een leuk en leerzaam product waarmee jongere kinderen zich kunnen vermaken terwijl ze hun intelligentie en creativiteit ontwikkelen. Dit spel is ontworpen voor kinderen van 3 tot 10 jaar en is ideaal voor familieavonden of regenachtige middagen. Het bord is groot en kleurrijk, met leuke ontwerpen en vriendelijke personages die de aandacht van kinderen trekken. De stukken zijn ook groot, zodat kleine handjes ze gemakkelijk kunnen vastpakken. De spelregels zijn eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor de jongste spelers. Grote bordspellen voor kinderen bieden verschillende speelmogelijkheden, van geheugen- en strategiespellen tot kans- en gelukspellen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.