Een karaokemicrofoon voor kinderen met gele en zwarte luidspreker en grijze draadloze afstandsbediening.
Draagbare draadloze karaokemicrofoon voor kinderen met gekleurde lampjes en afstandsbediening
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Draagbare draadloze karaokemicrofoon voor kinderen met gekleurde lampjes en afstandsbediening

169,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze draagbare draadloze karaokemicrofoon met gekleurde lampjes en afstandsbediening is perfect voor kinderen die plezier willen beleven aan zingen. De microfoon is gemakkelijk te gebruiken en mee te nemen dankzij het draadloze ontwerp en het handige handvat. De ingebouwde gekleurde lampjes verlichten de kamer en maken de show nog leuker.

Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig het volume en de afspeelmodus regelen. Met deze draagbare draadloze karaokemicrofoon kan uw kind thuis karaokeshows organiseren en zijn passie voor muziek met zijn vrienden delen.

Een microfoon met luidspreker, perfect voor karaoke!

Deze draagbare draadloze karaokemicrofoon met gekleurde lampjes en afstandsbediening is perfect voor kinderen die plezier willen maken en mee willen zingen. Hij wordt geleverd met een afstandsbediening zodat kinderen het volume, de toon en de geluidseffecten kunnen regelen. De gekleurde lichtjes die het zingen van de kinderen begeleiden, dragen bij aan de feestelijke sfeer. De microfoon heeft een Bluetooth-verbinding voor eenvoudige aansluiting op elk compatibel apparaat. De oplaadbare batterij zorgt voor langdurig continu gebruik en kan via een USB-kabel worden opgeladen. Deze draagbare draadloze karaokemicrofoon is zeer eenvoudig te gebruiken en is perfect voor feestjes, verjaardagen en andere speciale gelegenheden.
0-c4b0ee.jpeg
0-9f897e.jpeg

Een ideaal product om kinderen te vermaken

Deze draadloze karaokemicrofoon met gekleurde lampjes en afstandsbediening is ideaal om kinderen te vermaken. Dankzij het draagbare ontwerp kunt u hem overal mee naartoe nemen. De draadloze microfoon is uitgerust met gekleurde lampjes die de kamer verlichten en een feestelijke sfeer creëren. Met de afstandsbediening kunt u het volume en de geluidseffecten regelen. Kinderen kunnen met hun vrienden meezingen en dansen, waardoor hun feestje nog leuker wordt. Dit product is gemakkelijk te gebruiken en zorgt voor urenlang vermaak.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.