Een grijze karaokemicrofoon voor kinderen. Op het handvat zitten verstelknoppen in dezelfde kleur. Rondom de microfoon staan tekeningen van veelkleurige muzieksymbolen. Onderaan de afbeelding tonen kleine cirkels de felle kleuren van de microfoon.
Draadloze Bluetooth-karaokemicrofoon voor kinderen met stemveranderaar en gekleurde LED-lampjes
88,90  Select options
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Draadloze Bluetooth-karaokemicrofoon voor kinderen met stemveranderaar en gekleurde LED-lampjes

88,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Deze draadloze Bluetooth karaokemicrofoon is perfect voor kinderen die plezier willen maken en mee willen zingen.

Hij heeft een ingebouwde stemwisselaar, zodat kinderen hun stem kunnen veranderen om leuke en vermakelijke effecten te creëren. Gekleurde LED-lampjes geven een extra tintje aan het feest en zorgen voor een onderhoudend visueel spektakel. De draadloze Bluetooth-microfoon is compatibel met de meeste moderne apparaten en wordt geleverd met een intuïtieve afstandsbediening voor eenvoudige bediening.

Hij wordt gevoed door een oplaadbare batterij en biedt urenlang ononderbroken entertainment. Met deze draadloze Bluetooth-kindermicrofoon kunnen kinderen genieten van hun favoriete liedjes en zich vermaken met het veranderen van hun stem en het bewonderen van de kleurrijke LED-lampjes.

De perfecte heldere microfoon!

Deze draadloze Bluetooth-karaokemicrofoon is ideaal voor kinderen die graag zingen en plezier hebben. Hij is voorzien van een draadloze Bluetooth-microfoon waarmee kinderen kunnen zingen zonder last te hebben van rommelige kabels. De microfoon heeft ook een ingebouwde stemwisselaar waarmee kinderen hun stem kunnen veranderen voor een nog leukere ervaring.
Een grijze karaokemicrofoon voor kinderen. Op het handvat zitten verstelknoppen in dezelfde kleur. Rondom de microfoon staan tekeningen van veelkleurige muzieksymbolen. Onderaan de afbeelding tonen kleine cirkels de felle kleuren van de microfoon.
0-7e4dc8.jpeg

Een complete karaokesfeer

Onze draadloze Bluetooth-karaokemicrofoon voor kinderen is een kwaliteitsproduct waarmee uw kind veel plezier zal beleven! Bovendien wordt dit product geleverd met gekleurde LED-lampjes die oplichten en knipperen op de maat van de muziek, zodat kinderen een complete karaoke-ervaring hebben. Met dit product kunnen kinderen thuis of onderweg genieten van een leuke, draadloze karaoke-ervaring.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.