Automatisch bellenpistool voor kinderen met kinderen die met het groene pistool spelen
Automatisch bellenpistool voor kinderen
29,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Automatisch bellenpistool voor kinderen

29,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het automatische bellenblaaspistool voor kinderen is het perfecte speelgoed voor kinderen die graag plezier maken en rondspetteren. Het is gemakkelijk te gebruiken en produceert bellen in een handomdraai. Het heeft een ingebouwd bellenreservoir en een speciaal mondstuk dat honderden bellen produceert in slechts enkele seconden. Het ergonomische handvat biedt een comfortabele grip en maakt het voor kinderen gemakkelijk te gebruiken.

Dit leuke speelgoed is ideaal voor feestjes en familiebijeenkomsten en biedt kinderen urenlang plezier en vermaak. Het is ook duurzaam en kan steeds opnieuw gebruikt worden.

Geniet van een moment van medeplichtigheid en delen

Als u op zoek bent naar een leuk buitenspel om met uw gezin te spelen, dan bent u hier aan het juiste adres! Ons automatisch bellenpistool is het speelgoed dat u nodig hebt om uw kind bezig te houden. Het bubbelpistool is perfect voor familieplezier in de tuin, op het strand of op zonnige dagen en zal uw uitstapjes opvrolijken dankzij de dubbele functies waarmee het continu zeepbellen kan produceren.
71170-c434c9.jpeg
71170-d7a90e.jpeg

Een voortdurende douche van zeepbellen

Ons bellenpistool zal uw kinderen overladen met heerlijke zeepbellen! Met zijn kop met 29 gaten blaast hij zoveel bellen als u wilt. De krachtige motor kan meer dan 1000 bellen per minuut produceren. Genoeg om uw kinderen vreugde en plezier te bezorgen. Ons pistool kan niet alleen continu bellen produceren, maar heeft ook een tweede modus. Als het te warm wordt, is er een kleine maar effectieve ventilator ingebouwd om uw kind koel te houden. Ook u kunt genieten van een continu koel briesje, dankzij de krachtige motor, die dit keer geen bellen produceert, maar een zacht, fris briesje.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.