12-gaats waterpistool met automatische roze en blauwe elektrische bellen voor kinderen blauw en roze met zwarte achtergrond en bellen in de lucht
12-gaats roze en blauw automatisch bellenpistool voor kinderen
20,90  Select options
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

12-gaats roze en blauw automatisch bellenpistool voor kinderen

20,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bekijk ons verbazingwekkende roze en blauwe 12-gaats automatische bellenpistool voor kinderen, het is het perfecte speelgoed voor kinderen.

Het is ontworpen voor een leuke en veilige ervaring voor jongere kinderen. De felle kleuren en ergonomische vorm van het pistool zullen kinderen urenlang vermaken. Het pistool is zeer eenvoudig en veilig in gebruik, omdat er geen chemicaliën of andere schadelijke producten in zitten. Kinderen kunnen zich in alle veiligheid vermaken met dit waterpistool en zijn elektrische bubbels.

Het is perfect voor feestjes en buitenspelen, en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Kinderen zullen dol zijn op dit leuke, interactieve hulpmiddel en zullen zich uren vermaken.

Perfect voor kinderen die plezier willen hebben en willen afkoelen!

Dit roze en blauwe 12-gaats automatische bellenpistool voor kinderen is perfect voor kinderen die plezier willen hebben en af willen koelen. Het heeft een ergonomisch handvat en een duurzame plastic loop, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te gebruiken is. De 12 gaten in de loop zorgen voor krachtige, leuke stralen. Bovendien heeft hij een automatische elektrische bubbelfunctie, die kleurrijke, schuimende zeepbellen produceert die door de lucht vliegen. Dit accessoire is niet alleen leuk, maar ook veilig en gemakkelijk te gebruiken.
12-gaats waterpistool met automatische roze en blauwe elektrische bellen voor kinderen blauw en roze met zwarte achtergrond en bellen in de lucht

Het perfecte speelgoed voor kinderen

Dit roze met blauwe automatische bellenpistool met 12 gaten is het perfecte speelgoed voor kinderen. Het heeft een aantrekkelijk, kleurrijk ontwerp waar de kleintjes zeker blij mee zullen zijn. Het pistool heeft 12 gaten zodat kinderen bellen kunnen schieten over grote afstanden. Bovendien wordt het geleverd met automatische elektrische bellen die roze en blauwe bellen produceren die leuk zijn om naar te kijken. Het is een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

Geweldig entertainment

In de categorie kinderspelletjes vindt u puzzels, dieren, muziekinstrumenten en andere leuke voorwerpen om het dagelijkse leven van de kleintjes op te vrolijken en hen te helpen opgroeien.
Speelgoed en pluche voor kinderen

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.