Witte en violette UV muggen afstotende lamp voor kinderen in een slaapkamer met een meisje
UV-muggenlamp voor kinderen
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

UV-muggenlamp voor kinderen

29,90 

Op voorraad

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Bent u op zoek naar een effectieve, milieuvriendelijke manier om uzelf tijdens de zomer tegen muggen te beschermen? Kies dan voor onze UV-muggenlamp voor kinderen! Deze lamp bevat geen gas, geen geur, geen chemicaliën en is daarom veilig voor kinderen. Het is de perfecte oplossing om te voorkomen dat uw kleintje ‘s nachts wordt verslonden.

De UV anti-muggenlamp voor kinderen is een draagbaar elektrisch apparaat dat muggen en andere vliegende insecten doodt. Het bestaat uit een type A ultraviolette lamp (UV-A) en een aluminium reflector.

Wanneer de lamp wordt ingeschakeld, zendt deze onzichtbare ultraviolette straling uit die muggen en andere vliegende insecten binnen enkele seconden doodt. De UV-muggenlamp voor kinderen is zeer effectief en doodt tot 99% van de muggen en andere vliegende insecten. Hij is gemakkelijk te gebruiken en hoeft niet te worden afgesteld. U kunt hem binnen of buiten gebruiken, en hij is perfect voor kinderen en baby’s.

De beste oplossing tegen muggen!

Onze volledig onschadelijke UV-muggenlamp beschermt effectief een gebied van 40m2. Deze stille, geurloze en gifvrije lamp is ideaal voor de slaapkamer van uw kind, maar ook voor de rest van het huis. De lamp is gemaakt van milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit, is duurzaam en werkt op netstroom. UV-muggenlamp voor kinderen. De UV-muggenlamp is een draagbaar elektrisch apparaat dat muggen en andere vliegende insecten doodt door ze aan te trekken met ultraviolet licht. Het apparaat is veilig in gebruik omdat het geen giftige gassen of schadelijke golven produceert.
Witte en violette UV muggen afstotende lamp voor kinderen in een slaapkamer met een meisje
0-bf5bbf.jpeg

Werkt dankzij geavanceerde technologie

De UV anti-muggenlamp voor kinderen is een innovatief en praktisch product dat de kleintjes helpt beschermen tegen muggenbeten. De lamp wordt aangedreven door een geavanceerde technologie die ultraviolet licht gebruikt om vliegende insecten zoals muggen, vliegen en motten aan te trekken. Het ontwerp van deze lamp is speciaal gemaakt voor kinderen, met felle kleuren en leuke patronen om ze aan te moedigen hem te gebruiken. Hij is ook heel gemakkelijk te gebruiken: steek de stekker in het stopcontact en hij begint meteen te werken. De UV-muggenlamp voor kinderen heeft een effectief vangsysteem dat vliegende insecten vangt in een opvangbakje onder de lamp. Deze opvangbak is gemakkelijk te verwijderen en kan in alle veiligheid geleegd en gereinigd worden.

Innovatief en veilig voor uw kind

Dankzij het ultraviolette LED-licht worden muggen instinctief tot de lamp aangetrokken en 360° naar binnen gezogen door de stille ventilator. U hoeft alleen maar het opbergbakje te legen, waardoor de insecten geneutraliseerd worden en niet meer kunnen opduiken. Eindelijk een ecologische en economische oplossing die uw kind een rustige nachtrust zal bezorgen! Geleverd met USB-kabel.

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.