Rood horloge met kleine kat voor een meisje tegen een glazen en gouden decoratie op een roze achtergrond
Rood horloge met kleine kat voor meisjes
-10% Code RDA10 tot 01/05/2024

Rood horloge met kleine kat voor meisjes

25,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het rode kattenhorloge voor meisjes is een schattig en praktisch modeaccessoire waar kleine meisjes die van katten houden dol op zullen zijn. Het horloge heeft een felrood siliconen bandje dat zacht en comfortabel is om te dragen, en gemakkelijk om elke pols past dankzij de verstelbare gesp. De ronde wijzerplaat van het horloge is versierd met een mooie kleine gouden kat, die een vleugje eigenzinnigheid en plezier toevoegt aan de algehele look. Het rode horloge met kleine kat voor meisjes is uitgerust met een nauwkeurig en betrouwbaar kwartsuurwerk, waardoor u de tijd snel en gemakkelijk kunt aflezen dankzij de duidelijke wijzers en cijfers.

Elegante sieraden!

Het rode horloge met kleine kat voor meisjes is een speels en schattig modeaccessoire waar de allerkleinsten blij mee zullen zijn. Het horloge heeft een felrood siliconen bandje dat zacht en comfortabel is om te dragen, en gemakkelijk om elke pols past dankzij de verstelbare gesp. Op de ronde wijzerplaat staat een schattige kleine kat met fonkelende ogen en spitse oren, wat een vleugje eigenzinnigheid toevoegt aan de algehele look. De gouden cijfers zijn duidelijk zichtbaar op de witte wijzerplaat, wat het gemakkelijker maakt voor kinderen die nog moeten leren hoe laat het is.
Rood horloge met kleine kat voor een meisje tegen een glazen en gouden decoratie op een roze achtergrond

In leer om lang mee te gaan!

Het rode kattenhorloge voor meisjes is een schattig en praktisch accessoire waar kleine meisjes die van katten houden dol op zullen zijn. Het horloge heeft een felrood siliconen bandje dat zacht en comfortabel is om te dragen, en dankzij de gesp gemakkelijk aan de grootte van de pols kan worden aangepast. De ronde wijzerplaat is ook rood, met duidelijke cijfers voor gemakkelijk aflezen. Maar wat dit horloge echt speciaal maakt, is de kleine kat op de wijzerplaat.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.