Kleurrijk rood SpiderMan horloge voor jongens, gesloten aangeboden en op de juiste band geplaatst, op een roze standaard
Kleurrijk SpiderMan horloge voor jongens
17,90  Select options
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Kleurrijk SpiderMan horloge voor jongens

17,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het kleurrijke Spider Man horloge voor jongens is een must-have accessoire voor alle fans van Spider-Man. Dit horloge is ontworpen met bijzondere aandacht voor detail en biedt een uniek en boeiend ontwerp dat alle kleine jongens zal aanspreken.

Ons kleurrijke Spider-Man horloge voor jongens is een leuk en praktisch accessoire dat alle fans van de superheld zal bekoren.

Voor liefhebbers van avontuur!

Het kleurrijke SpiderMan horloge voor jongens is een must-have accessoire voor alle Spider-Man fans. Dit horloge heeft een dynamisch, speels ontwerp dat kinderen zeker zal aanspreken. Het is ontworpen met een stevig plastic bandje voor optimaal comfort om de pols. De wijzerplaat is versierd met een afbeelding van SpiderMan in actie, waardoor dit horloge een uniek vleugje stijl krijgt.
Kleurrijk rood SpiderMan horloge voor jongens, gesloten aangeboden en op de juiste band geplaatst, op een roze standaard

Hij zal het geweldig vinden om de tijd te zien!

Het kleurrijke SpiderMan horloge voor jongens is een fantastisch modeaccessoire dat alle fans van de beroemde superheld zal aanspreken. Dit horloge is ontworpen met aandacht voor detail en kwaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor kinderen die een vleugje stijl aan hun outfit willen toevoegen. Het horlogebandje is gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen, zodat het jarenlang meegaat. Het heeft ook een gemakkelijk te gebruiken sluiting, zodat kinderen het gemakkelijk om hun pols kunnen doen.

Top horloges!

Maar het is niet alleen bedoeld om de tijd te vertellen! Het verbonden horloge is uitgerust met leuke gadgets die kinderen aanspreken en stelt ouders ook in staat om altijd te weten waar hun kind zich bevindt. Koop nu een connected horloge voor kinderen!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.