Set pokémon horloge + pokéballs met geel pikachu motief
Pokémon klok + pokéballs pakket
-15% Code SD15 tot 24/07/2024

Pokémon klok + pokéballs pakket

39,90 

Gratis bezorging voor bestellingen boven €50

  • 14 dagen geld terug garantie
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • 6d/7 Service na verkoop

Het Pokémon klok + pokéballs pakket is een geweldig product voor alle Pokémon fans. Het bevat een elektronische klok met Pikachu en een pokéball met het Pikachu-figuurtje erin. Het materiaal is PVC van hoge kwaliteit en de pokéball is van plastic. Dit product is comfortabel om mee te nemen en erg praktisch.

Perfect om met uw favoriete Pokémon te spelen

Dit pakket bevat een elektronische Pokémon Pikachu klok, een pokéball en een Pikachu beeldje. Het heeft een hoge prijs en een hoog draagcomfort. De klok is origineel, comfortabel en stijlvol. De pokéball is perfect om met uw favoriete Pokémon te spelen.

Inclusief een Pokémon-horloge en verschillende Pokéballs

Dit Pokémon Watch + Pokéballs-pakket is een fantastisch pakket voor alle fans van de beroemde Pokémon-franchise. Dit pakket bevat een Pokémon-klok en verschillende Pokéballs, die fans een unieke en spannende ervaring bieden. De Pokémon-klok heeft een sterk en kleurrijk ontwerp dat inzicht geeft in het Pokémon-universum. De klok heeft een prachtig digitaal display waarop de tijd en datum kunnen worden weergegeven, en zelfs verschillende Pokémon-figuren. De klok heeft ook een stopwatch, alarm en achtergrondverlichting voor eenvoudige bediening in alle lichtomstandigheden.

Een leuk en nuttig accessoire voor kinderen...

Tijdloos en herinneringen ophalend aan fantastische momenten voor de oudste, en sterren in de ogen brengend van de jongste, zal uw kind vervuld zijn van vreugde wanneer hij zijn nieuwe horloge ziet! Ze zullen er trots op zijn om het aan de hele familie en al hun vriendjes te laten zien tijdens het spelen! Wacht niet langer en trakteer uw kind op het beste elektronische horloge!

Veelgestelde vragen

Dit zijn onze gemiddelde levertijden:

Het duurt 1 tot 2 dagen om de bestelling klaar te maken en 8 tot 10 werkdagen voor de levering.

Je ontvangt e-mails waarin staat waar je pakket zich bevindt, zodat je het met vertrouwen kunt volgen.

De hele productiecyclus van onze producten wordt voortdurend gecontroleerd door de professionals in onze werkplaats om de best mogelijke productkwaliteit te garanderen.

We voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit om je de best mogelijke ervaring te garanderen.

Bij Kinder-World nemen we geen enkel risico! Sterker nog, als het product je niet bevalt, heb je 14 dagen de tijd om het te ruilen of je geld terug te krijgen.

Je hebt maar een paar uur om je adres te wijzigen. Als er een fout is gemaakt, neem dan snel per e-mail contact met ons op en geef het juiste afleveradres door. Een onjuist afleveradres kan de levering op een andere dan de gewenste locatie veroorzaken of verhinderen. Wij zijn niet verantwoordelijk als je een fout hebt gemaakt bij het invoeren van het adres.